2777
2789
بیخیال😉کسی ک خواب میشه بیدار کرد کسی ک خودش به خواب زده نه 

ببین دوست عزیز من متاهلم و دو تا هم بچه دارم،  در زمان خواستگاری و عقدم حتی کلمه ای راجع ب بکارت صحبت نشد  و کلا تو فرهنگ ما آزمایش قبل ازدواج جایی نداره پس شما نمیخواد نگران تحقیر شدن من باشی 

در ضمن‌ شاید تو قرهنگ شما نجابت و پاکدامنی و رابطه نامشروع مهم نباشه ولی هنوز واسع خیلی ها این جور مسائل مهمه و قطعا دوست ندارن با دختری ازدواج کنن که رابطه داشته

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
متاسفانه نسل جدید فقط یاد گرفتن شعار بدن و هنجارها رو ب ناهنجاری تبدیل کنن  در زمان جاری شدن خ ...

اصلا اون کاربر حرف منو اشتباه برداشت کرد

بله صداقت مهمه و اینکه تو جامعه ی ما برای اکثر افراد مهمه باکره بودن 

حالا اینکه بگن گواهی بگیره دختر کار اشتباهیه 

درمورد این موضوع دختر و پسر باید تصمیم بگیرن  و صداقت داشته باشن ن اینکه گواهی بگیرن

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دوست عزیز من متاهلم و دو تا هم بچه دارم،  در زمان خواستگاری و عقدم حتی کلمه ای راجع ب بکار ...

قطعا در مورد پسر هم همین طور و معمولا بنا رو بر اعتماد میذارن و آزمایشی در کار نیست

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اصلا اون کاربر حرف منو اشتباه برداشت کرد بله صداقت مهمه و اینکه تو جامعه ی ما برای اکثر افراد مهمه ...

من تا قبل از نی نی سایت واقعا نمیدونستم گواهی چیه، و بنظرم توهین مستقیم ب دختر و خانواده شه

من تا قبل از نی نی سایت واقعا نمیدونستم گواهی چیه، و بنظرم توهین مستقیم ب دختر و خانواده شه

بله منم اطلاعی نداشتم زیاد

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

مگه میشه.؟ آخه میگن تو لباسشویی عفونت و مریضی میگیری😐🤕

اصلا مگه اون شرت به بدنت میخوره که عفونت بگیری، من شورتای قائدگیم ۵ ۶ تا جداست که هروقت استفاده کنم روش پد میزارم که اصلا بهم نخوره، و اینکه اگه تو لباسشویی لکش کامل نرفت عیبی نداره چون برا پریودی استفاده میشه فقط.

نه بابا لباسشویی میکروب میگیره هرچقدرم آب بکشه بعدش ش و ر ت رو فقط باید با دست شست 

من میزنم رو دوبار شست و شو، یه بار که کثیفه میشوره اب میکشه یه بارم همونو میزنم دوباره تمیزه میشوره اب میکشه خود لباسشویی هم تمیز میشه و بعد هرلباس شستن چندساعت درشو باز میزارم که بوی رطوبت هم بره و عالی تمیز میشه

اصلا مگه اون شرت به بدنت میخوره که عفونت بگیری، من شورتای قائدگیم ۵ ۶ تا جداست که هروقت استفاده کنم ...

چشم خانومی ممنونم از راهنماییت 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
من میزنم رو دوبار شست و شو، یه بار که کثیفه میشوره اب میکشه یه بارم همونو میزنم دوباره تمیزه میشوره ...

چون قبلا لباس داخلش بوده امکان میکروب هم داخل لباسشویی هستش صددرصد میگن هرچندوقت یکبار لباسشویی رو ضدعقونی کنید دیگه چه برسه شو رت خونی بریزی هم شو رت امکان میکروب گرفتن داره هم لباسشویی هم لباسهای دیگه بهترین راه با دست شستنه بعدش مگه قراره چندتا ش ور ت جمع بشه یکدفعه که بخای بریزی تو لباسشویی من که هرسری میرم حمام لباس زیرامم با دست میشورم 

عزیزم من چهارساله استفاده میکنم راحت عالی تمیز اگه زایمان طبیعی داشتی سایز دو‌ نداشتی سایز یک بگیر

من میخواستم بخرم ترسیدم نتونم استفاده کنم پولمو دور ریخته باشم

بعضی ها میگن موقع دراوردن دردناک میشه

چون قبلا لباس داخلش بوده امکان میکروب هم داخل لباسشویی هستش صددرصد میگن هرچندوقت یکبار لباسشویی رو ض ...

شورت خیلی خونی رو میندازم دور ،خون که میگم در حد چندقطره و خیلی کم، و اینکه گاهی شستن لباسشویی با سرکه سفید تمام عفونت و میکروب رو میبره و مشکلی نیس

و بعدشم اینکه شاید نتونیم کل باکتری هارو پاک کنیم اما مقدار قابل توجهی از باکتری ها شسته میشه میره

مثلا فکر میکنی ظرفی که شستی یا لباس یا هرچی زیرمیکروسکوپ باکتری نداره؟

همه چیز باکتری دارن و به طور کامل تمیز نمیشن..اما مهم اینه که باکتریش انقدری باشه که اسیب نزنه و منم تاحالا اسیب ندیدم تو این مورد و شورتامو چندین بار تو لباسشویی میزنم میشوره و اب میکشه، خودم چندشم میشه بشورم، بعد چندین برنامه شست و شو دیگه اثری از باکتری نمیمونه خیلی