2777
2789
عنوان

خارش واژن امونمو بریده

| مشاهده متن کامل بحث + 7418 بازدید | 55 پست
ن نمیشینم تو سرکه با دست هس پر میکنم هی میزنم اونجا موعه دستشویی ی سوزش بدیم میاد ولی همین خوبه بعد ...

اهان یعنی تو سرکه نشینم اتفاقا اینجوری که برام بریزم توظرفی بعد مصرف کنم راحترم تا اینکه بشینم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من که دیگه انگار جزئی از زندگیم شده. من موندم ببخشید اونهایی که چندتا شریک جنسی دارند چه جوری د ...

واقعا من که اولین بار اینجوری شدم واقعا شوکه ام اصلا زندگیمو مختل کرده

بخدا رعایت میکنم تو ۱۰سال ازدواجم اولین بار اینطوری شدم همیشه لباس زیرام تند تند عوض میکنم افتاب پهن ...

منم یه بار همینجوری شده بودم . دو سه روز ، روزی یه ربع نشستم تو تشت آب نمک ولرم ، خوب شدم

آب دهان اشتباهه . بدتر باعث عفونت میشه

منم تازه متوجه شدم انقد این چندروزه تاپیکای عفونت رو بررسی کردم اونجا متوجه شدم اونم باعث عفونت میشده

اهان یعنی تو سرکه نشینم اتفاقا اینجوری که برام بریزم توظرفی بعد مصرف کنم راحترم تا اینکه بشینم 

سرکه رو هم من اینطوری کردم..

یه شیشه نوشابه نصف نصف آب جوشیده خنک و سرکه قاطی کردم. سر بطری رو با میخ سوراخ کردم. هر بار دستشویی فشار میدادم.. خوب میپاشید میشستم باهاش.  مترونیدغزول رو هم نباید قطع کنی... دکترم گفت اگر عفونت شدید باشه تا شش ماه باید استفاده کنی... اوایل مرتب... از ماه بعد هفته ای ی دونه. از ماه بعد دو هفته یکی... کم کم قطع میکنی

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
از همینه دیگه بگو نزنه

بهش گفتم میگه منم از وقتی تو خارش گرفتی فهمیدم از اینم میتونه باشه اما الان مسااله اینه من با مصرف این حجم از دارو چرا خوب نمیشم کلا رابطه رو هم ۱۰ یا ۱۵ روزه حذف کردم

سرکه رو هم من اینطوری کردم.. یه شیشه نوشابه نصف نصف آب جوشیده خنک و سرکه قاطی کردم. سر بطری رو با م ...

مرسی عزیزم یعنی به ازای یه شیشه نوشابه ۱ لیوان هم سرکه قاطی کنم کافیه یا دقیق از هر کدوم نصف نصف پرکنم

فقط حواست باشه هی پشت سر هم و زیاد اینکارو نکنی مثلا روزی نهایت سه چهار تا لیوان اونم ب فاصله پنج شش ساعت حالا یخورده کمتر یا بیشتر تا سوزش  برطرف بشه چون زیادیش خوب نیس

نمیدونم تو رابطه شوهرم تنها کار بدش اینه بجای ژل روان کننده از آب دهان استفاده میکنه

آب دهان عفونت میارع گلی

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 
مرسی عزیزم یعنی به ازای یه شیشه نوشابه ۱ لیوان هم سرکه قاطی کنم کافیه یا دقیق از هر کدوم نصف نصف پرک ...

بستگی به سرکه داره.. اگه خیلی تند و تیره کم بریز. 

یه راحله دیگه اینکه اگه میتونی هر روز حدود بیست دقیقه پاهاتو باز کنی بذاری جلو آفتاب مستقیم. مثلا از پشت شیشه نباشه. . تو دید نباشی..    میگن گرماش عفونت و قارچ کشه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
کاندوم استفاده میکنید؟ شاید مشکل از اونه

نه کاملا رابطمون طبیعیه حالا دکتر میگفت کاندوم استفاده کنید بعد ببینید چجوریه اگه دوباره دچار خارش نشی یعنی ازشوهرته اونم که من هنوز خوب نشدم تا ببینم از چیه یانیست