سه هفته پیش خارش واژن داشتم رفتم دکتر گفت عفونت داری ولی دارو و ژل و پماد داد قرض مترونیدازول و فلوکونازول ۱۵۰ رو ۱۰ تا وقرص ازیترومایسین و پماد واژینال کلیندامایسین داد من اینارو مصرف کردم تقریبا دوهفته خوب شدم دوباره خیلی زود بعد ۲بار رابطه الان یه هفتست اینبار عفونت قارچی و همراه با خارش و سوزش گرفتم
باز دوباره رفتم دکتر بازم همون مترو و فلو و اینبار ژل واژینال کولیترومازول داد گفت تا جواب تست پاپ اسمیرت بیاد البته گفت بعد معاینه که هیچ گونه زخم و تبخال و اینجورچیزا نداری ولی چرا خارشت خوب نمیشه خودش ام مونده بود
حالا من چیکار کنم ۱ میلیونم پول خرج کردم تواین دست تنگیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای من که دیگه انگار جزئی از زندگیم شده. من موندم ببخشید اونهایی که چندتا شریک جنسی دارند چه جوری دوام میارند هیچی شونم نمیشه من که تو همین یکی هم موندم
بخدا رعایت میکنم تو ۱۰سال ازدواجم اولین بار اینطوری شدم همیشه لباس زیرام تند تند عوض میکنم افتاب پهن ...
سیر هم خوبه. یه نخ از وسطش رد کن.. فرو کن داخل. نه بیرون بمونه.. صب تا شب... فردا دستشویی رفتی از نخ بکش خارجش کن... این کارو یه هفته .یک روز در میان انجام بده.
راستی سیر رو خوب بشور و روش خراش بنداز. کلی عفونت دفع میشه راحت میشی
ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.