2777
2789
عنوان

خارش واژن امونمو بریده

| مشاهده متن کامل بحث + 7418 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رابطه بیشتر دقت کن... ببین چی باعث میشه اینجوری بشی دیگه استفاده نکن

نمیدونم تو رابطه شوهرم تنها کار بدش اینه بجای ژل روان کننده از آب دهان استفاده میکنه

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

سلام داخل وان حموم یا لگن سرکه ی سفید

بریزید و هرروز نیم ساعت داخلش بشینید

و اینکه پونه و آویشن دم کنید داخل لیوان 

بریزید چند قطره لیمو تازه بریزید و بنوشيد 

صبح ها یک حبه سیر رو تکه تکه کنید

و با آب ولرم قورت بدید

نجویید 

انشاالله خوب میشید

اوه چقدر رفتی دکتر و خرج کردی من هر وقت اینحوریم تو لیوان نصف سرکه نصف اب قاطی میکنم جند بار میزنم ...

بخدا رعایت میکنم تو ۱۰سال ازدواجم اولین بار اینطوری شدم همیشه لباس زیرام تند تند عوض میکنم افتاب پهن میکنم دکتر ژل دعودراگ داده ازاون میزنم 

ولی تا حالا تو سرکه نشستن و امتحان نکردم

بگو شوهرت ده روز قرص مترونیدازول بخوره .. 

خودتم توی خونه اصلا شو رت نپوش توالت میری حتما خشک کن خودتو .. پماد هیدروکورتیزون بگیر بزن سریع خوب میشی .. اگر همچنان ترشح عفونی داری یک هفته قرص مترونیدازول بخور هر ۱۲ ساعت ۲ عدد .. پماد واژینال مترونیدازول هم بگیر استفاده کن 

ماست پرو بیوتیک بگیر روزی دو تا کاسه بخور

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
الن که خارش داری فقط همین و بزن کافیه ترکیب نکن

اهان اره اتفاقا گفته بود با کولیترومازول موضعی قاطی کن ازبیرون بزن اون یکی روهم واژینال بزن

بخدا رعایت میکنم تو ۱۰سال ازدواجم اولین بار اینطوری شدم همیشه لباس زیرام تند تند عوض میکنم افتاب پهن ...

ن نمیشینم تو سرکه با دست هس پر میکنم هی میزنم اونجا موعه دستشویی ی سوزش بدیم میاد ولی همین خوبه بعد اب میریزم اب تنها وقتی تمون شد لیوانه

بگو شوهرت ده روز قرص مترونیدازول بخوره ..  خودتم توی خونه اصلا شو رت نپوش توالت میری حتما خشک ...

ممنون عزیزم فکر کنم همسرمم باید دارو مصرف کنه چون من واقعا همه این مراحل و انجام میدم الان هم مترو میخورم هم فلوکونازول

اهان اره اتفاقا گفته بود با کولیترومازول موضعی قاطی کن ازبیرون بزن اون یکی روهم واژینال بزن

پماد خوبیه نگه میداره خارش و ضد قارچه از دستمال لوله ای رنگی استفاده نکن خونه هستی ش و ر ت نپوش 

بخدا رعایت میکنم تو ۱۰سال ازدواجم اولین بار اینطوری شدم همیشه لباس زیرام تند تند عوض میکنم افتاب پهن ...

سیر هم خوبه. یه نخ از وسطش رد کن.. فرو کن داخل. نه بیرون بمونه.. صب تا شب... فردا دستشویی رفتی از نخ بکش خارجش کن... این کارو یه هفته .یک روز در میان انجام بده. 

راستی سیر رو خوب بشور و روش خراش بنداز.  کلی عفونت دفع میشه راحت میشی

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.