2777
2789
عنوان

آزمون عملی گواهینامه

133 بازدید | 20 پست

لطفانکات آزمون عملی وبگین دوستان من امروزبازاول ردشدم البته بنظرم طبیعی بودبرای اینکه زیادپشت فرمان نبودم ماشین آزمون هم زیادی حساس بودهم خاموش کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچقدر هم که بلد باشی مهم اینه که اونجا چطور بتونی آرامش داشته باشی من چندساله رانندگی میکنم تو شهر تو ترافیک تو همچین مشکلی هم اصلا نداشتم بار سوم به بدبختی به بدبختی قبول شدم چون وقتی سوار ماشین آزمون میشدم انگار سوال هواپیما شده بودم اصلا بلد نبودم چکار کنم از استرس مربیم باورش نمیشد می‌گفت چرا اینجوری می‌کنی... باید اعتماد به نفس داشته باشی و تمرکز داشته باشی

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

تاپیکای من رو بخون من بار هشتم قبول شدم. باید تمرین کنی. تسلط رو کلاچ خبلی مهمه. وخب زیاد ناراحت نشو. ماشین های ازمون کلا مشکل دار هستن. اعتماد به نفس و ارامش حتی از خود امتحان هم مهم تره. اگه افسر ببینه دستو پات میلرزه رد میکنه اما اگه راحت باشی و ریلکس با وجود اشتباه هم ممکنه قبولت کنه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

تاپیکای من رو بخون من بار هشتم قبول شدم. باید تمرین کنی. تسلط رو کلاچ خبلی مهمه. وخب زیاد ناراحت نشو ...

می دونم برای من البته طبیعی بودصرفاباماشین مربی تمرین کردم حتی خودمربی هم میگفت ماشین آزمون فرق میکنه

من باماشین مربی خوب عمل میکردم

همه همینن😄با مربی یه خاطر جمعی هست ‌ و بهتر عمل میکنی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

می دونم برای من البته طبیعی بودصرفاباماشین مربی تمرین کردم حتی خودمربی هم میگفت ماشین آزمون فرق میکن ...

اره بابا ماشین اینجا اصلا کلاچش ول نمیکرد😑 ببین شاید تو آموزش بهت نگفتع باشه اما همزمان که داری کلاچ رو میاری بالا یه گاز ثابت بده برا تمرین اصلا به من نگفته بود گاز ثابت رو. ولی برای ماشین ازمون باید حتما یه گاز کوچولو بدی که خاموش نشه

اره بابا ماشین اینجا اصلا کلاچش ول نمیکرد😑 ببین شاید تو آموزش بهت نگفتع باشه اما همزمان که داری کلا ...

ب من گفته بود بنده خدادوروزهم رفتیم خیابان آزمون برای تمرین همه نکات و بهم گفت اماخب نشد

ب من گفته بود بنده خدادوروزهم رفتیم خیابان آزمون برای تمرین همه نکات و بهم گفت اماخب نشد

عیب نداره. الان هم تا ازمون بعدی هر روز تمرین کن خودت