2777
2789
عنوان

عمل لوزه بزرگسال

7425 بازدید | 30 پست

سلام عزیزان

اطلاعاتی درمورد عمل لوزه دارید؟

من سنگ لوزه دارم میخوام عمل کنم خیلی میترسم😥

لطفا و خواهشا هرچی میدونید بگیددد ممنونتون میشم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یه هفته همه چی جهنمه بعدش خوب میشه اگه تحمل داری عمل کن چون آدم به غلط کردن میوفته

آستانه دردم خداروشکر بالاست..ولی دکتر میگفت عمل پر ریسکی هست خیلی باید مراقب باشی که خونریزی نکنه

شما چند سالتونه؟

آستانه دردم خداروشکر بالاست..ولی دکتر میگفت عمل پر ریسکی هست خیلی باید مراقب باشی که خونریزی نکنه ش ...

اصلا به استانه درد ربطی نداره 

بعد از عمل بخیه ته حلق اذیت میکنه ادم همش عق میزنه 

با هربار آب دهن قورت دادن اون دنیا میاد جلو چشمت 

غذا اصلا نمیتونی بخوری 

آب به زور میشه خورد 

حرفم که اصلا صدای آدم درنمیاد 

منم عمل کردم نترس بیهوش که میکنن هیچی نمیفهمی فقط بعد عمل تا یه هفته اینا من هیچی نمی تونستم بخورم فقط مایعات.و گوشام و گلوم درد می کرد ولی با دارو و شیاف اینا دردش خیلی کم میشد بعد یک هفته دیگه کم کم دردم کمتر شد دارو هارم گذاشتم کنار

اصلا به استانه درد ربطی نداره  بعد از عمل بخیه ته حلق اذیت میکنه ادم همش عق میزنه  با هر ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

صدات هم تغییر کرد یا نه؟؟

بعدش حرف زدن برات مشکل نبود؟از نظر تلفظ کلمات

خانون معلم جون دوره نقاهتت تو اون یه هفته هم بهم توضیح میدی؟؟از نظر غذایی چیا میخوردی و ایناا

اون یه هفته فقط آب آبمیوه بستنی رقیق آب مرغ سوپ خیلییییی رقیق 

همشونم سرد اصلا نباید چیز گرم بخوری 

من خودم چهار کیلو لاغر کردم بخاطرش 

دارو میخوردم و مایعات 

همین 

منم عمل کردم نترس بیهوش که میکنن هیچی نمیفهمی فقط بعد عمل تا یه هفته اینا من هیچی نمی تونستم بخورم ف ...

بیتا جون تو چند سالت بود عمل کردی؟؟

من همش ترس اینو دارم که خونریزی کنه دوباره مجبور بشم برم اتاق عمل

اون یه هفته فقط آب آبمیوه بستنی رقیق آب مرغ سوپ خیلییییی رقیق  همشونم سرد اصلا نباید چیز گرم ب ...

من شنیدم حتی تا ۳ هفته هم شده طرف هنوز نتونسته غذای گرم بخوره

یه هفته اگه باشه ‌ه خیلی خوبه

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ صدات هم تغییر کرد یا نه؟؟ بعدش حرف زدن برات مشکل نبود؟از نظر ت ...

صدام خیلی بهتر شد ظریف تر شد حتی بلند تر از قبلم میتونم داد بزنم 😂 صدام قشنگ شد کلا 

اون یکی دو هفته اول صدای آدم تو دماغیه صحبت سخته ولی بعدش خوب میشه

موقع غذا و آب خوردن هم همش برگشت داره به بینی یا میپره تو گلو که اونم بعد یه هفته اوکی میشه 

به من گفتن حرف زیاد نزن صدات خراب میشه ولی من کم و بیش حرف میزدم صدامم بد نشد بعدش خوبه