2777
2789
عنوان

چتای مامانم باداداشم😍+عکس

1397 بازدید | 20 پست

بچه هااول ازهمه بگم که ماافغان هستیم ومادرای دوستام واون خانمایی که همسن مادرم هستن خیلیاشون بیسوادن وحتی خاله هام زن عموهام وعمه هام بیسوادن.

مامانمم بیسوادبودولی یه دخترایرانی که دوستش بودسال۱۳۸۰به مادرم خواندن ونوشتن یادداد😍😍

واقعادستش دردنکنه❤️💋😍

بعدش مامانم که پیام بده من انقدذوق میکنم😍

وخیلی خوشحالم ازاینکه مادرم وپدرم میتونن بخونن ووبنویسن😁😍

مامانم متولد۵۹

بابام متولد۵۶

ازپیامای مامانم وداداشم عکس میزارم😍

توروخداضدحال نزنید💫😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چن سالته

خدا نگهش داره برات

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

اسم گوشیتون چیه کپی گوشی منه 😂

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.