2777
2789

سلام امیدوارم خوب باشین یکی از دوستان مادرم پول دادن که دخترشون تو تیزهوشان درس بخونه و قبول هم نشده من خودم قبول نشدم ولی نهایت تلاشمو کردم نشده شما اطلاع دارین چجوری میشه اینکارو کرد؟ چون من واقعا از همه لحاظ بهم فشار اومد و تلاش کردم اما نشد🥺همش اینجوریم تو این امتحان ساده که اینجوری تقلب شده و پول میدن میرن تو کنکور صدبرابر اینه و تلاش من بی معنیه🥺🥺🥺💔

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
من قبول شدم😍با درس خوندن خب دیگه

، 🥺💔آخه من خیلی خوندم امسال افسردگی گرفتم ولی با این وجود تموم تلاشمو کردم نه هوشم کمه نه درسم بده ولی چجوری با پول ثبت نام کرده

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اولین باره که این حرفو می شنوم.واسه کنکور تقلب شنیده بودم واسه تیزهوشان نه

سی میلیون داده تو تیزهوشان باشه

، 🥺💔آخه من خیلی خوندم امسال افسردگی گرفتم ولی با این وجود تموم تلاشمو کردم نه هوشم کمه نه درسم بده ...

پولی نیست که ازمون داره باید تو ازمون ورودی قبول بشی تا بتونی تو این مدارس درس بخونی ششم ونهم میتونی ازمون بدی 

پولی نیست که ازمون داره باید تو ازمون ورودی قبول بشی تا بتونی تو این مدارس درس بخونی ششم ونهم میتونی ...

آزمون قبول نشده صندلیشو خریده

آزمون قبول نشده صندلیشو خریده

نمیدونم والا ولی امسال چندتا از بچه ها یی که معدل پایین داشتن مجبور به ترک مدرسه شدن وبه جاشون از متقاضی های واجد شرایط تکمیل ظرفیت کردن شاید به این طریق وارد شدن