2777
2789
عنوان

یه تجربه تلخ اما خیلی خوب

200 بازدید | 14 پست

ممنون دوستان عزیز منو شوهرم تجربه کردیم  اینجا میگم که کسی اشتباه مارو نکنه.. دلسوز نباشین وگرنه ضربه شو میخورین با خودی نه معامله کنین نه قرض بدین حتی خونه تون خالی هم بمونه به خودی اجاره ندین همه ش دردسر 

شوهرم 4سال خونه رو داد دوماد و آبجی مفت خورش نشستن بدون 1قرون پول بقرآن اول  که همه جا گفته بودن طبقه بالا خونه مال خودمون بعدشم وقتی خودمون میخاستیم بیایم تو خونه مون بزور بلند شدن بخدا فک کنم 30 تومنیم از شوهر ساده م گرفتن ینی رهن کم داریم بعد پس میدیدم اصن  دیگه پسم ندادن 10 برابرشو خرج جای بد  کنن  شوهرمم گفت فقط بلند شن شرشون کم شه میترسم فردا ادعای مالکیت کنن 

خلاصه ما که تجربه شد دیگه به کسی اعتماد نکنیم حتی به داداش خودمم اعتماد ندارم چه برسه به بقیه

از من گفتن به خودی هیچ وقت اعتماد نکنین چون خوبی میکنی بعدش طلبکارتم میشن 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ما بارها شده که کم آوریم و از خانواده قرض کردیم

من که یه بلایی خواهرشوهرم سرمون آورد که گفتیم توبه کینم و خوبی کنیم در حق کسی بخصوص خودی.. شما انسانیت و وجدان داری خیلیا انسان نیستن میگن فقط خودمون پیشرفت کنیم حتی به قیمت نابودی بقیه 

خودمم اگر 1000تومن از کسی قرض بگیرم اول فکر حساب طرفم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اونا حق مارو خوردن رفتن گفتن اونا حرام خورن به خدا دارم میسوزم

خدا خودش جواب آدمای بی وجدان رو بده ما که روزمون نمیرسه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من که یه بلایی خواهرشوهرم سرمون آورد که گفتیم توبه کینم و خوبی کنیم در حق کسی بخصوص خودی.. شما انسان ...

من دیگه به غریبه کمک میکنم حتی طرف رو نمیشناسم...ناشناس یه چیزایی میخرم میبرم هلال احمر

اتفاقا یه خانم دیگه هم امروز اینجا میگف خونه داده برادرش بشینه حالا ک پول داره ب رو خودش نمیاره بلند ...

اتفاقن همونو دیدم گفتم بگم تجربه شه برا بقیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از برادرشوهرم 100 تومن طلبکاریم. ازون موقع ها میگه پسته هامو بچینم. الان هی خبر میرسه میخواد واسه پس ...

خیالت راحت پولی گیرتون  نمیاد تازه اگر بگین یچیم طلبکارت میشن ضرر میکنی ولی  اینا میشه تجربه که آدم بخودی اعتماد نکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی بابت امیدواریت😅😅

بلایی که سر خودمون اومد رو میگم 

امیدوارم حالا برادرشوهرت وجدان داشته باشه پس بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40