2777
2789

کسی بلده

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما فردا برن دکتر نشون بدن احتمالا نیاز به عمل داشته باشن البته عمل پروستات خیلی راحته و معمولا اکثر آقایون ۶۰ ۷۰ سال به بالا انجام میدن ولی حتما پیگیری کنن

Belle سابق

احتمالا  سرطان پروستات دارن

باید آزمایش پی اس ای بدن

بر اساس آزمایشات و ... پزشک اگر صلاح بدونه اسکن میکنه و اگر خوب باشه جراحی میکنه و پروستات رو جراحی میکنه

نگران نباشید اگر پیگیری کنین و پشت گوش نندازین قابل درمان هست

تورو سننه قربونت برم😂❤

متاسفم برات دخترخانم

برای سن تونبود این تاپیک

دیگه رپلای نکن

ادب یادبگیر

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

احتمالا  سرطان پروستات دارن باید آزمایش پی اس ای بدن بر اساس آزمایشات و ... پزشک اگر صلاح بدو ...

امروز بابام رفته دکتر گفته بدخیمه 😐خواهرم گفت دکتر گفته هرماه باید امپول بزنه ب نظرتون درمان‌میشه خیلی میترسم

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم
عزیزم حتما فردا برن دکتر نشون بدن احتمالا نیاز به عمل داشته باشن البته عمل پروستات خیلی راحته و معمو ...

دوماه قبل ی لیرز انجام دادن دیگه نیمدونم دراوردن پروستاتو یان سردرنمیارم از این چیزا

دوماه قبل ی لیرز انجام دادن دیگه نیمدونم دراوردن پروستاتو یان سردرنمیارم از این چیزا

عمل لیزری نیست، نمونه برداری هست

جراحی کل شکم رو باز میکنن

یک سری آمپول هست مثل زولادکس و ... که یک مقدار گرون هستن ولی توی درمان تاثیر داره

بعضی موقع اسکن استخوان هم میشن قبل درمان

فقط خوبیش اینه با توجه به نمونه برداری خیلی ریسک بالایی نداره و سرطانش از اون خیلی بدها نیست

البته به سطح آزمایش خونش هم بستگی داره

عمل لیزری نیست، نمونه برداری هست جراحی کل شکم رو باز میکنن یک سری آمپول هست مثل زولادکس و ... که ی ...

عزیز شما از ازمایش بابام چی سردراوردی؟تهاجمیه یا غیرتهاجمی؟خداخیرت بده ممنون میشم ج بدی  دکترش گفته ماه دیگه بیا ی امپول دیگم بزنم گفته برطرف میشه ولی من نگرانم