2777
2789

مهربونه، چشم ودلش پاکه، صبوره خیلی صبور، اهل نماز روزه هم هست ، خدا رو شکر هرمعیاری که دلم میخواست رو داره

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
عاشقمه  همش میگه کار نکن خانومیم تو طاغت نداری بذار من کارارو انجام بدم بهم میگه موش موشک من ...

😂😂😂😂😂فقط اخرش

شهیدپابرهنه‌ای‌که‌حتی‌یه‌عکس‌درست‌حسابی‌هم‌نداشت ، شهیدی‌که‌ناجوانمردانه‌به‌شهادت رساندند... #برای‌شهیدمظلوممان‌سیدروح الله‌عجمیان💔🖤نام‌ویادت‌گرامی،راهت‌ادامه‌دارد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دست و دلبازه مخصوصا برای من 

مانع هیچ کاریم نمیشه 

هرجا بخوام برم اجازه میده 

ته دلش هیچی نیست فهرست یساعت هم نمیشه 

مهربونه 

اهل تفریح و اینا 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

درک صحیحی از من و احساساتم (ناراحتی ، خشم، استرس و..) دارن 

متعهد و پایبندن 

واقعا و به معنای کلمه در کل ۱۵ سال زندگی مشترک هر چیزی که ازشون خواستم چه مادی و چه معنوی برام مهیا کردن 

اطرافیان و خانواده م رو دوست دارن 

بسیار محترمن و حتی در اوج ناراحتی هم بی حرمتی ازشون ندیدم 

کلا خیلی خیلی شخصیت خوبی دارن. هرچقدر فکر کردم دیدم واقعا صفت منفی قابل ذکری ندارن. 

من دارم هاااا  ولی ایشون نه واقعا

۴۳ سالمه و متأهلم.

چند تا کار بد کردم چشاشو بست...ولی وقتی دعوای شدید کنیم ب رخم می‌کشه گاها.....اگ پول دستش باشه هر چی بگم میخره....دوسم داره و کسی بهم بی احترامی کنه چشماشو میبنده و از زندگیش بیرونش می‌کنه.....صد روز آشپزی نکنم اصلا نمیگ چرا خونم مرتب نباشه نمیگ چرا...

اگه همه چی وفق مرادش باشه س‌... سرجاش باشه خوردوخوراکش سروقت باشه تعزیم و تکریم ازسمت من همه به جا اورده باشه خوابش ردیف باشه چشم بله قربان های،مکرر در مقابل خواسته اای غیر منطقی و نابجا و زورگویانه یه چسه مهربونی اونم درحد شاش نوزاد دوروزه یه چسه هم دستو دلبازی  داره ازحق نگذریم گرفتین چه عن اقایه یا بازم از فضیلتاش بگم؟

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔

مهربونه،چشم چرون نیس،سرسنگینه،با خانومای دیگه گرم نمی گیره،منطقیه،راحت میتونم باهاش درباره مشکلاتم حرف بزنم،ریلکسه،رازداره

بدی هم داره ولی خوبیاش بیشتره

💍👩‍❤️‍👨/تاپیک ها از قبل دی سال ۱۴۰۰ مال من نیستن،کاربری واگذار شده/درخواست دوستی ممنوع