2821
2789

چن وقتیه اتفاقای بد میوفته برام همه‌ی مشکلا یهو حجوم میاره . هم برای خودم هم خانوادم . داییم داشت از تهران میومد شهرستان یهو پلیسا الکی بهش گیر دادن دستگیرش کردن داییم هی مقاوت کرد زدن دماغشو شکستن . داییمم داره شکایت میکنه . پدر بزرگم ۲۰ سال پیش سرطان پوست داشت همون موقع با برق و این چیزا درمان شد الان بعد از ۲۰ سال دوباره دچارش شده امروز می‌برند اتاق عمل . خودم هرکاری میخوام انجام بدم یه مشکلی جلو رام سبز میشه  هی تلاش می‌کنم ولی انگار خدا نمیخاد تا من موفق بشم .همش کل راهو میرم ولی تهش که میرسه اونی که باید بشه نمیشه . نمیدونم باید چیکار کنم . رفتم قرآن خوندم یه مدت نماز خوندم حجاب کردم ولی بازم آروم نمیشم نمیدونم چم شده  یهویی از این رو به اون رو شدم . نمیدونم دلیل این اتفاقا چیه .بنظرتون باید چیکار کنم؟اینهمه اتفاق اونم تو یه ماه طبیعیه؟

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

هم خانواده ی پدریم هم مادریم . عموها و دایی‌ام با پدر بزرگ مادر بزرگم دعواشون شده .  وسایلای خونمون هی خراب میشه .  همش انگار دلم شور میزنه 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه ک بخاطر حل شدن مشکلت فقط قرآن نماز بخونی باید اینا همیشه باشن ولی این چیزایی هم ک میگی خدا بنده هاشو امتحان می‌کنه و اگر صبر و دعا کنن بهشون پاداش میده

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)
2825
2823
2791
2779
2792