2777
2789
عنوان

دخترای شما هم همینطورین

298 بازدید | 26 پست

دیگه باباشو فراری داده

یکسال و نیمشه یکسره در حال خرابکاری و شلوغ کاریه

یا تو حمومه یا تو حیاط یا آشپزخونه و در لباسشویی و کابینت ... یا هرچیزییییی که دستش برسه یا باباش خوابه میره اذیت میکنه

جفتمون کم آوردیم زود راه افتاد از نه ماهگی از دوماهگی داره دندون درمیاره 

الانم که ذله شدیم از دستش بس که فضولی و اذیت میکنه اصن یه جا بند نیست

همش دوس داره ببرمش بیرون بد میخوابه کلا

خسته شدم زیر چشام گود افتاده و سیاه شده 

باباشم فراری از خونه و یه سره به من غر میزنه

کنترل بچه سخت شده چیکارکنم تا کی اینطوریه 

بچه های شمام اینطورین؟

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه چی رو‌هم خوب میفهمه ولی دستشوییشو نمیگه

چجوری بفهمونمش اخه؟

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

وای چقد بد گفتی 

بابا یکمم مثبت بگو مثلا بگو ماشالله دخترم زود راه افتاد 

شکر خدا سالمم هس 

بعد ببین میگذره تو فقط آروم باش 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

تقریبا همینطوریه دختر منم19ماهشه دارم از پوشک میگیرمش اصلا همکاری نمیکنه شما اقدام کردین؟

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

وا خب بچه س دیگه

حداقل تا ۳ سال هنین وضعه ، تازه بعدش خرابی هاشون پیشرفته تر میشه😁

بچه به همین چیزاش شیرینه و ورجه وورجه کردنشم نشونه ی سلامته نه چیز دیگه

مادر و پدر بودن صبر ایوب میخاد خواهر

اره بابا بچه ها هرکدوم یه جور پدر درمیارن 

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
عزیزم چه باحاله

نه بابا دهنمو سرویس کرده 

بچه های من اینطوری نبودن تا یک‌سالگی نق نق و بدخوابی داشتن خوب غذا و سیر نمی‌خوردن ولی بزرگتر شدن کم کم خوب شدن یکسال و نیم دیگه خانم شده بودن فقط بازی و ریختن اسباب بازی و ....بود اذیتاشون 

تقریبا همینطوریه دختر منم19ماهشه دارم از پوشک میگیرمش اصلا همکاری نمیکنه شما اقدام کردین؟

نه بابا اینم همکاری نمیکنه 17ماهشه پوشکام که قیمتشون آدمو سرویس میکنه

الان از لحظه لحظه بودن کنارش لذت ببر از کاراش فیلم و عکس بگیر 

چندسال دیگه دلت واسه این روزا تنگ میشه 

چقدر دلم میخاد برگردم ب 11 سال پیش شاید از بودن کنار بچه ها بیشتر لذت میبردم😔😔

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔