2777
2789

بله میشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
از دکتر ک سوال نکردم در این حد مطلعم که  شبا باید استفاده کنی و روزا حتما ضدافتاب بزنی

بله شبا میزنم .‌میگم نکنه ضرر داشته باشه هر روز  استفاده کنم آخه صورتم خیلی خوب شده 

درمورد دکتر هم منپیش دو فوق تخصص تهران رفتم و یکی از سوالام همین بود 2 سال پیش

یکیش گفت شبا بزن روزا سرم زیر چشم و ضدافتاب و ابرسان

یکیشم گفت روزانه بزناما وقتی قراره بری تومعرض افتاب نزن اگه تو خونه ای و نور انچنانی بهت نمیخوره بزن

برای همه نور آرزومندم 
درمورد دکتر هم منپیش دو فوق تخصص تهران رفتم و یکی از سوالام همین بود 2 سال پیش یکیش گفت شبا بزن روز ...

شما از سرم زیر چشم استفاده کردید من یکم تیرگی دور چشم دارم 

شما از سرم زیر چشم استفاده کردید من یکم تیرگی دور چشم دارم 

اره من شدید بود خیلی

گودیشو فیلر زدم تیرگیشم با سرم و ماسک دور چشم رفع کردم

خداروشکر بعد سالها عالی شده

برای همه نور آرزومندم 
چه سرم دور  چشمی خوبه ؟ چه مارکی

ایمیجز خوبه بیواکوا و ونزن هم خوبن

من خودم از سرم 24 عیار ایمیجز استفاده میکنم

https://doushizeh.com/ عکس زیر چشاتو براشون بفرس متناسب با شدتش تشخیص میدن 

برای همه نور آرزومندم