sahaaaa مدیر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 949 عنوان چطور با همسرم درمورد انواع بکارت صحبت کنم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 49 پست سلام خانما ببخشید میخواستم بدونم چطور با همسرم صحبت کنمشما در این باره صحبتی کردیدید؟اگه اره چطور و اینکه قانع شد همسرتون؟مسئله مهمیه میخوام مطلعش کنمخیلی استرس زاست 1401/05/31 | 17:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11683 هرررچقدر س ب زیر باشه عزیزم اینارو از تو بیشتر میدونه بهت اطمینان میدم🤗 دقیقا ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
طلا24 عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 3438 اول تو نت سرچ کن مطالب رو براش بخون یا بفرست بعدم با خودت ببرش دکتر زنان یا ماما اونا بهتر توضیح میدن اگه اینقد این مسأله مهمه واستون وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55
sahaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 949 نمیدونم چرا حس کردم میخوای ماست مالی کنی😁 چرا؟من مامان خودم گفت خونریزی نداشته بابامم بی اطلاع از همه جا مجبور شدن برن پیش پزشکواقعا نمیخوام همچین اتفاقی بیفته
لاریساااا عضویت: 1400/07/21 تعداد پست: 1033 اره اینکه همه نوعش خونریزی ندارن اول ب من بگو خودت و شوهرت چند سالتونه.
بنفشه_ی_سفید عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 8084 آره فک کنم وقتی رفتیم آزمایش اعتیاد و خون و این چیزارو بدیم قبل از عقد چنتا کلاس هست درباره ... ماهم همینطور رفتیم ازامیش دادیم برای اقایون جدا کلاس گذاشتن برا خانما جدا یه فیلم بود همه چیو توضیح میداد وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
yemazlom عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 670 دقیقا والا اگ چیزی بسه اسی.بیشتر شک میکنن میگن این دختر ی گیری داره میگ خون نمیادو نمیدونم چی.چیکار داری تو اگ از خودت مطمینی دیگ لازم ب توضیح نداری گلم🙄🙄🙄 یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚
sahaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 949 آره فک کنم وقتی رفتیم آزمایش اعتیاد و خون و این چیزارو بدیم قبل از عقد چنتا کلاس هست درباره ... یعنی تو خود بیمارستان هست؟
sahaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 949 والا اگ چیزی بسه اسی.بیشتر شک میکنن میگن این دختر ی گیری داره میگ خون نمیادو نمیدونم چی.چیکار داری ت ... پس یعنی نگم؟اگه خون نیومد و اونم اطلاع نداشت چیخیلی وضع ناجوری میشه
jtstsztuzurskgdzsra عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 4978 ماهم همینطور رفتیم ازامیش دادیم برای اقایون جدا کلاس گذاشتن برا خانما جدا یه فیلم بود همه چیو توضیح ... برای ما اصلا فیلم نزاشتم استاد و دکتر و حاج آقا اومدن توضیح دادن سر هر کلاس همون چیزایی که به ما گفتن به آقایونم گفتن دیگه
sahaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 949 ماهم همینطور رفتیم ازامیش دادیم برای اقایون جدا کلاس گذاشتن برا خانما جدا یه فیلم بود همه چیو توضیح ... عه چه خوب
jtstsztuzurskgdzsra عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 4978 یعنی تو خود بیمارستان هست؟ برای ما که همونجا بود زیر زمینشباز باید بپرسید
yemazlom عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 670 پس یعنی نگم؟ اگه خون نیومد و اونم اطلاع نداشت چی خیلی وضع ناجوری میشه ببینم گلم نمیشه چرا!چون الان با قدیم فرق داره همه گوشی دارن همه جی پیشرفت کرده آگاهی کامل دارن .اصلا توضیح نده ب نظر من یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚
بنفشه_ی_سفید عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 8084 برای ما اصلا فیلم نزاشتم استاد و دکتر و حاج آقا اومدن توضیح دادن سر هر کلاس همون چیزای ... ن مال مافیلم بود ولی فیلم انمیشنی یعنی ادم نبود🤣🤣 وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
sahaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 949 اول ب من بگو خودت و شوهرت چند سالتونه. چند وقت دیگه۱۹۲۰
sahaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 949 ببینم گلم نمیشه چرا!چون الان با قدیم فرق داره همه گوشی دارن همه جی پیشرفت کرده آگاهی کامل دارن .اصلا ... اره مرسینه دیگه نمیگمولی خیلی میترسم فک کن ندونه و ..