2777
2789
عنوان

چطور با همسرم درمورد انواع بکارت صحبت کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 49 پست
هرررچقدر س ب زیر باشه عزیزم اینارو از تو بیشتر میدونه بهت اطمینان میدم🤗

دقیقا  

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

اول تو نت سرچ کن مطالب رو براش بخون یا بفرست بعدم با خودت ببرش دکتر زنان یا ماما اونا بهتر توضیح میدن اگه اینقد این مسأله مهمه واستون 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا حس کردم میخوای ماست مالی کنی😁

چرا؟

من مامان خودم گفت خونریزی نداشته بابامم بی اطلاع از همه جا 

مجبور شدن برن پیش پزشک

واقعا نمیخوام همچین اتفاقی بیفته

آره فک کنم وقتی رفتیم آزمایش اعتیاد و خون  و این چیزارو بدیم قبل از عقد چنتا کلاس هست درباره ...

ماهم همینطور رفتیم ازامیش دادیم برای اقایون جدا کلاس گذاشتن برا خانما جدا یه فیلم بود همه چیو توضیح میداد

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
دقیقا    

والا اگ چیزی بسه اسی.بیشتر شک میکنن میگن این دختر ی گیری داره میگ خون نمیادو نمیدونم چی.چیکار داری تو اگ از خودت مطمینی دیگ لازم ب توضیح نداری گلم🙄🙄🙄

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚
والا اگ چیزی بسه اسی.بیشتر شک میکنن میگن این دختر ی گیری داره میگ خون نمیادو نمیدونم چی.چیکار داری ت ...

پس یعنی نگم؟

اگه خون نیومد و اونم اطلاع نداشت چی

خیلی وضع ناجوری میشه  

ماهم همینطور رفتیم ازامیش دادیم برای اقایون جدا کلاس گذاشتن برا خانما جدا یه فیلم بود همه چیو توضیح ...

برای ما اصلا فیلم نزاشتم 

استاد و دکتر و حاج آقا اومدن توضیح دادن سر هر کلاس 

همون چیزایی که به ما گفتن به آقایونم گفتن دیگه 

پس یعنی نگم؟ اگه خون نیومد و اونم اطلاع نداشت چی خیلی وضع ناجوری میشه    

ببینم گلم نمیشه چرا!چون الان با قدیم فرق داره همه گوشی دارن همه جی پیشرفت کرده آگاهی کامل دارن .اصلا توضیح نده ب نظر من

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚
ببینم گلم نمیشه چرا!چون الان با قدیم فرق داره همه گوشی دارن همه جی پیشرفت کرده آگاهی کامل دارن .اصلا ...

اره مرسی

نه دیگه نمیگم

ولی خیلی میترسم فک کن ندونه و ..