2777
2789
عنوان

خانماشماموقعی دلتون میگیره

798 بازدید | 18 پست

باکی صحبت میکنین؟؟من باهییچکس نمیتونم صحبت کنم واااقعا میترکم،باخداهم خیلی حرف میزنم ولی خب کسی نیست که لااقل اونم درجواب حرفام چیزی بگه وآرومم کنه😣😣

من با همسرم صحبت میکنم اگر کسی رو ندارید با خودتون صحبت کنید بهترین گزینه همینه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

با روانشناس 

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ کیو ندارم جز خدا با خودم و خدا حرف میزنم همیشه هم خودم با حرفام ب خودم آرامش میدم

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃

ی دوست صمیمی دارم ک از صدتا خواهر و مادر بهم نزدیکتره همممممممممممه چیز همو بهم میگیم و هر روز تقریبا باهم حرف میزنیم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

با خواهرام. خصوصا خواهر بزرگم. ولی خب گاه بیا سایت گاه مشاور انلاین‌ . گاه خدا. گاه بنویس بعد ک سبک شدی اون کاغذ و پاره کن. این یع روشی بود ک یع رواشناس میگفت

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

میام تو نی نی سایت اپیک میزنم دردودل میکنم واقعا نی نی سایت نجاتم داد من نه میتونم و نه کسی رو دارم باهاش بحرفم ولی اینجا چون هیچکس نمیشناستم راحت حرف دلمو میزنم و نگران فهمیدن و سواستفاده کسی نیستم 

من از وقتی دائم الذکر شدم دیگه یادم رفته دل گرفتن ینی چی. 

چجوری؟باورکنین منم همش دعا میخونم ذکرمیگم ولی حل نمیشه مشکلم واقعادلم میگیره اصن حالم ازدستم خارج میشه

چه عالی عزیزم چه ذکری میگید چه ذکری خوبه بگیم لطفا توضیح بدین ممنونم

صبحها بعد نمازم حداقل دویست سیصد پونصد بار الحمدالله کما هو اهله (درباره این ذکر سرچ کن) 

بعد از ناهار صلوات هدیه میکنم به 14 معصوم دویست سیصد بار 

بعد از شام و قبل خواب استغفار دویست سیصد بار

همشو تسبیح ب دست

و در محل کار هم مرتب ذکر الحمدالله کما هو اهله (بدون تسبیح) یا مثلا داخل حمام 

کلا همیشه در حال ذکرم

ظهرها نمیخوابم تا بتونم ذکر بگم. معتادش شدم