2777
2789
عنوان

نی نی بارها تازگی ها کجان اصلا رسیدگی نمیکنن متاسفم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 102 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدل جدیده نی نی یار حذف تاپیک هم لایک میکنه رد میشه انگار ما تاپیکمکنو میزاریم اونجا ایشون مطالعه کن ...

خوب وقتی لایک میکنه یعنی در مرحله حذف دیگه

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖
مدل جدیده نی نی یار حذف تاپیک هم لایک میکنه رد میشه انگار ما تاپیکمکنو میزاریم اونجا ایشون مطالعه کن ...

اشتباه هم حذف میکنن طرف داده پست رو حذف کنه تاپیک چندین ساله و چند هزار صفحه ای رو پاک کردن خود استارتر تاپیک هم نبودن بگم اون لینک گذاشته

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من چی گفتم؟ گفتم از صبح تا عصر از صبح تا عصر شیفت کدوم نی نی یاره؟ بابا طرف شاید واجبه میخواد بره چج ...

خوب نی نی یار ۳ باید اون تگ کنی 

نی نی یار رو دیدی سلام من رو برسون طرف میخواد لغو بشه از صبح تگ میکنیم انگار نه انگار تا عصر فقط همو ...

من میرم تاپیک میذارم تو حذف تاپیک.نی نی یارمیاد لایک میکنه ولی حذف نمیکنه فقط هر چی دلشون بخواد حذف میکنن.خو لامصبا تاپیکم ایرادی نداره ولی میخوام حذف شه ک شناسایی نشم😑

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
عزیزم اون فرد شعور و شخصیت خودشو به نمایش گذاشته  شما اعصابتو بابتش خراب نکن نی نی یارهام راس ...

دقیقا من اصلا زیاد سایت نمیام  الان دیدم تو تاپیک خودش برام کلی اراجیف نوشته بیخود و بیجهت🤣بعد هم عین این ترسوها تاپیک و قفل کرده

من میرم تاپیک میذارم تو حذف تاپیک.نی نی یارمیاد لایک میکنه ولی حذف نمیکنه فقط هر چی دلشون بخواد حذف ...

خوب روزی ۱ تاپیک فقط حذف میشه

من میرم تاپیک میذارم تو حذف تاپیک.نی نی یارمیاد لایک میکنه ولی حذف نمیکنه فقط هر چی دلشون بخواد حذف ...

اره عزیزم دلبخواهی کلی گزارش زدیم واسه اون خانم دیروز اصلا انگار نه انگار    متاسفانه اونم عقده ای ول کن نیس 

خوب نی نی یار ۳ باید اون تگ کنی 

خب بازم چی گفتم؟ میگم ازصبح تاعصر تگش کردیم😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

دوباره بذار حذف نکردن عصر بازم برو بذار بگوکه چیز شخصی داخلش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مثل بچه کوچیکاااا این ادما رشد عقلی نکردن  اینجور مواقع فرار کن

اره به خدا اشتباه کردم باهاش دهن به دهن شدم حالا باز تو تاپیک خودش کلی اراجیف گفته به بچه م دوباره توهین کرده مطمنم مریضه   خب این ادمهای مریض نباید جمع بشن از محیط سایت   واقعا سایت بیخودی شده اه اه

خوب روزی ۱ تاپیک فقط حذف میشه

میدونم.من همون ی تاپیک ک میخوام حذف شه رو روزی ی بار میذارم ولی حذف نمیکنن😂😂جدیدا هر کدوم دلشون بخواد حذف میکنن حرف  رضایت کاربرام براشون اهمیتی نداره

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

کارتون واجب بود به خصوصی نی نی یار ۳  پیام بدین

1
5
10
15
20
25
30
35
40