2777
2789
عنوان

نی نی بارها تازگی ها کجان اصلا رسیدگی نمیکنن متاسفم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 102 پست
خب چیزی گفتی اینو گفته؟ اینو دارم میپرسم

عشقم قضیه هز این قراره 

من دیروز تو تاپیک بودم خواننده بودم یعنی. شما گفتی اسم پسر من آرسام هست و اطرافیان خوششون اومده. یهو یکی روتون ریپلای زد گفت من الان خوشم نیومد و چطوری میگی همه خوششون میادا و شما هم گفتی از شما نظر نخواستم من به استارتر حرف زدم یهو اون خانم شروع کرد توهین کردن و که سوختی و فلان. بقیه کاربرا هم اومدن از شما دفاع کردن اونا به بهش گفتن بیچاره بچه ای که زیر دست توعه و قراره با تو مسخره کردن و یاد بگیره و چهل سالته ولی انگار چهار سالته. من دیدم شما اصلا سعی کردی دهن به دهنش نزاری ولی انگار کلا با شما مشکل داشت.

ببخشید اگه شبیه این بچه فضولا امار دادم فقط خواستم اگه نی نی یار خوند بفهمه 😂😂❤️  اینو کپی کردم که ببینی جریان چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم قضیه هز این قراره   من دیروز تو تاپیک بودم خواننده بودم یعنی. شما گفتی اسم پسر من آر ...

اهان اوکی باشه🤣🤣🤣🤭

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نه مورد خاصی نیست فقط میخام این یدونه تاپیک رو هم نداشته باشم و کاربریم و برای همیشه ببندم

خوب بالاش بنویس حتما حذف شه بنویس که چند بار داری میزاریش حالا چرا میخوای برای همیشه بری

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖
متوجه شدی عزیزم اینا هز دهن اون خانمی که تو تاپیک بودن  

دیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

فدات🤣🤣🤣🤣  حالا اینا به کنار باز تو تاپیک خودش بهم اونا رو گفته بعد هم قفل کرده

خیلی درگیره طرف🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی   من با اون کاری ندارم مشکلم اینه چرا نی نی یار بعد اون همه گزارش رسیدگی نکرده

اره والا حالا باز بذار بیان ببین شیفتشون تگ کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باشه عزیزم مرسی😘

😘💜

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا پس چرا گزارش رو گذاشتن وقتی نمیخوان رسیدگی کنن

عزیزم دستم خورد اشتباهی لغو دوستی زدم.ببخشید.دوباره درخواست دوستی فرستادم.

تاپیک برای شهادت امام رضا تشریف بیارین

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر