2777
2789
عنوان

نی نی بارها تازگی ها کجان اصلا رسیدگی نمیکنن متاسفم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 102 پست
نی نی یار رو دیدی سلام من رو برسون طرف میخواد لغو بشه از صبح تگ میکنیم انگار نه انگار تا عصر فقط همو ...

منم میخواهم لغو بشم نمیاد که نمیاددددد 

میای برام تو هم تگش کنی 😄😄😄😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن تگ مون نکنید گزارش بزنید رسیدگی میکنیم ولی تا گزارش از یه کاربر زیاد نباشه رسیدگی نمیکنن مگر ب ...

به خدا کل اون تاپیک براش گزارش زدن حتی استارتر بنده خدا مجبور شد تاپیکشو قفل کنه که اون خانم دهنشو ببنده

نی نی یار رو دیدی سلام من رو برسون طرف میخواد لغو بشه از صبح تگ میکنیم انگار نه انگار تا عصر فقط همو ...

خوب نی نی یار ۵ که یه صفحه زده اونجا باید درخواست لغو کاربری بدن یه دقیقه بعد کاربری شون لغو میشه براشون 

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖
@نی_نی_یار_پنج     چرا رسیدگی نمی کنید؟ مگه شما مسئول نیستین؟؟ پس چرا مسئولیت پذیر نیس ...

الان شیفت سه هست

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 

از دیروز همین بساطه خبری هم نیست

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺
منم میخواهم لغو بشم نمیاد که نمیاددددد  میای برام تو هم تگش کنی 😄😄😄😅😅

صبر کن شیفت نی نی یار ۵ بگو بهش ساعت ۵ عصر میاد اینجا بگو
https://www.ninisite.com/discussion/topic/9090541/لغو-کاربری-و-حل-مشکلات-کاربری-شما-توسط-نی-نی-یار-5-هیجان-انگیرناک?page=2

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

مدل جدیده نی نی یار حذف تاپیک هم لایک میکنه رد میشه انگار ما تاپیکمکنو میزاریم اونجا ایشون مطالعه کنن 

برای حذفه حذففففف

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

@نی_نی_یار_پنج     چرا رسیدگی نمی کنید؟ مگه شما مسئول نیستین؟؟ پس چرا مسئولیت پذیر نیس ...

اون تایمش از ساعت ۱۷ شروع میشه عزیزم بعد صفحه داره میره اونجا درخواست هات میگی

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖
اخه چی گفتی که توهین شنیدی؟ جریان از اول بگو

عزمزمه تو تاپیک یه خانم اسم پسر نظر خواسته بود من اسم پسرمو پیشنهاد دادم اومد مثه بیشخصیت ها مسخره کرد گفت چه اسم زشنی اه و پیف و اینا بعد هم باهمه دعوا کرد

نی نی یار ۳؟؟؟ @نی_نی_یار_

اره

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
خوب نی نی یار ۵ که یه صفحه زده اونجا باید درخواست لغو کاربری بدن یه دقیقه بعد کاربری شون لغو میشه بر ...

من چی گفتم؟ گفتم از صبح تا عصر از صبح تا عصر شیفت کدوم نی نی یاره؟ بابا طرف شاید واجبه میخواد بره چجوری تا عصر صبر کنه

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*