2777
2789

میان هرچی میخوان میگن بعد هم تاپیک و قفل میکنن ته ترسو بودن یه آدمه

به خانمه ۴۰ ساله که اندازه ۴ ساله ها هم نمی‌فهمه دیروز تو تاپیک یکی دیگه به من توهین کرده همه هم بهش توپیدن حالا باز تو تاپیک ش به من بی احترامی کرده و هرچی لایق شخصیت کثیف خودشه به من نسبت داده ار ترسش هم تاپیکو قفل کرده😅😅😅🤣🤣🤣🤣 متاسفانه نی نی بار هم هرجا باید باشه نیس علیرغم کلی گزارش که من و کاربرا دیروز براش زدیم تعلیق نشده و هنوز داره به بی شخصیت بازی ش ادامه میده به همه بی احترامی میکنه متاسفم واسه سایت و نی نی یار ها

بستگی داره چ کسانی گزارش بزنند ،اگه اونا بزنند در دم سر میرسه

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسکرین میگرفتی تو تاپیک خود نی نی یار میذاشتی

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
واقعا پس چرا گزارش رو گذاشتن وقتی نمیخوان رسیدگی کنن

اره رسیدگی نمیکنن خون خودتو کثیف نکن،  هرکی هرچی میگ اندازه فرهنگش میگ

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲

حق بود 

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 

افرین دقیقا همینطوره طرف ۶ر۰ی از دهنش رسیده به همه گفته مثه جوراب نشسته پریده وسط حرف من و استارتر یه تاپیک اونوقت باز تو تاپیک خودش بیخودی به من توهین کرده یه صفحه چرت و پرت نوشته   امیدوارم خدا تقاص حرفاشو بده من که اصلا در حد خودم نمیبینم حتی بخوام تگ ش کنم

نی نی یار رو دیدی سلام من رو برسون طرف میخواد لغو بشه از صبح تگ میکنیم انگار نه انگار تا عصر فقط همو نگاه کردیم😐

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

چقدر پیگیری بیخیال  نی نی یار کجاست من دنبالشم نمیاد 🤣🤣🤣🤣 از صبح قایم شده من پیداش کنم 😠

عزمزمه اون پیگیر منه ول هم نمیکنه یه صفحه اراجیف نوشته قفل کرده    راست میگی ارزششو نداره

میگن تگ مون نکنید گزارش بزنید رسیدگی میکنیم ولی تا گزارش از یه کاربر زیاد نباشه رسیدگی نمیکنن مگر ب قول دوستمون افراد خاص گزارش بدن

نی نی یارا رفتن تعطیلات

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
اسکرین میگرفتی تو تاپیک خود نی نی یار میذاشتی

نمیخوام مثل اون بچه بازی دربیارم   ۴۰ سالشه این خانم متاسفانه صد رحمت به ۴ ساله ها درست تربیت نشدن یه عده