2777
2789
عنوان

چرا هایمن من اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 20 پست
عزیزم ممکنه هایمن ضخیم باشه.  هر هایمنیمنافذ ریز برای پریود داره

من یه عکسی تو اینترنت مشابه مال خودمو دیدم میشه براتون بفرسم ببینین؟البته اگر ازینجا مقدور باشه

مگر دریا مُرد از بی بارانی؟🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه عکسی تو اینترنت مشابه مال خودمو دیدم میشه براتون بفرسم ببینین؟البته اگر ازینجا مقدور باشه

من ماما نیستم .

برو دکتر. اگر هایمن ضخیم باشه با یه جراحی کوچک سرپایی بازش میکنند.

همینجوری دخول دردناکه بالاخره باید باز شه تا رابطه برقرار بشه باردار بشی

بعیده که کاملا مسدود باشه به نظرم یه بار با اسپری بی حس کننده بانوان امتحان کن . چون کامل بیحس میشه ...

برای امضاتون صلوات فرستادم

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه