2777
2789
عنوان

طلاق

149 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها میشه راهنمایی کنید تو این شرایط باشین چیکار میکنین؟

به خواست خودت علی رغم مخالفت پدر با یک غریبه که همکارته(خود دختر شاغله اما بعد طلاق امکان زندگی تنهایی رو نداره، ۲۶سالشه) ازدواج کرده باشی پدرتم یه آدم محدودکننده سرکوفت زن باشه و جو خونه پدری خیلیم خوب نیس،الان دو سه ساله عروسی کردی بچه نداری هنوز شوهرت هیچ مشکل اخلاقی و...نداره اما زیاد میره روستا برای کار بااینکه کارمنده اصرار هم داره که مثلا ۳،۴روز هفته رو اونجا بمونی تو یه حیاط مشترک با پدر شوهر اینا،پدرشوهر هم معلولیت داره مادرشوهره هم یه آدم بی منطق کاملا بد دهن فضول که سر هر چیزی دخالت میکنه و کولی بازی درمیاره و شوهره هم به ناحق طرف اونو میگیره فقط بعضی وقتا تو خفا میگه ول کن پیرن نهایت ۱۰ سالم عمر کنن تو شریک زندگیمی و...،خانوم هم خسته شده از وضعیت نه پای موندن داره نه پای رفتن،خانم هم زودرنجه یکم و حساس و درکل تحمل محبت شوهره به اونارو نداره میگه باهم باشیم،شما جای این طرف باشید چیکار میکنید؟

درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمیدونم تو چه موقعیتی زندگی میکنی ولی اگه قرار باشه برگردم خونه پدرم و شرایط بدتر باشه ترجیح میدم خونه شوهر رو تحمل کنم شاید فرجی شد چون الانم تو همین موقعیت گیر کردم، پدرم تعادل روانی نداره اگه طلاق بگیرم فوری شوهرم میده و بازم حق انتخاب و تصمیم گیری برای زندگیم رو ندارم 

الهی آن ده که آن به

عزیزم مشکلی نداری خودت بزرگش کردی مادرشوهر دیگه زیاد توجه نکن

یعنی چی تحمل محبت به پدرو مادرشو نداری واقعا حرفت منطقی نیست از اونا متولد شده خب خانوادشن باید بیشتر تشویقش کنی تا محدود کارت گناه کبیره هست واسه یه دنیا زودگذر زندگی جاودانه اون دنیاتو خراب نکن هرچیم اگه بد باشن بازم پدرو مادرشن وظیفشه بهشون خدمت کنه تا اخر عمرشون پدر و مادر درهای بهشتین به سوی فرزنداشون

پس از این فرصت نهایت استفاده رو ببر 

عزیزم مشکلی نداری خودت بزرگش کردی مادرشوهر دیگه زیاد توجه نکن یعنی چی تحمل محبت به پدرو مادرشو ندار ...

حرفای شما خیلی درسته انگار بهش احتیاج داشتم

میدونی من با ازدواج دور شدم از خانواده غریبم،همسرم هم دائم میگه بااونا باشیم منم زیاد حوصلم نمیکشه آخه چه حرف مشترکی میتونه باشه بین یه آدم جوون و یه آدم تقریبا ۷۰ساله که ۹۰درصد گیر میدن فقط

میگم کاریم نداشته باش من با تنهایی خودم کنار میام چون عادت دارم میگه نه برا من افت داره تنها بشینم پیش اونا

درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس