بچه ها من حامله نیستم ولی متاسفانه بوی غذا بهم بخوره از نزدیک یا تو خونه پخش شه دیگه نمیتونم بخورم سر همین قضیه خیلی کم ناهار و شام میخورم بعضی وقتها هم نمیخورم به مامانم میگم پنجره هارو کامل باز بذار بوی غذا رفت صدام کن میگه این مسخره بازیا چیه فکر میکنه ادا در میارم ولی واقعا بوی یک غذایی زیاد باشه یا اون غذا محلی باشه یا کره محلی بهش بزنن حالت تهوع بهم دست میده چیکار کنم مثل بقیه عادی باشم بوی غذاحالمو بد نکنه؟
گر مسلمان گر مسیحی گر یهود ادمی باشید مذهب هرچه بود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای خیلی سخته من باردارم و حس بویاییم انگار ده برابر قوی تر شده بوی پیاز و غذا میاد میمیرمو زنده میشم ینی الان که دارم بهش فکر میکنم حالم بدمیشه حالا فکر کن بوش بیاد😔🤦🤦
شاید زیاد تو سایت چرخیدی هی ویار حامله ها رو دیدی اینطوری شدی و گرنه بیماری ک این علایمو داری
نه من چندسال اینجوریم تقریبا از بچگی یکبار یادمه دو سه هفته هرروز حالت تهوع داشتم هیچی نمیتونستم بخورم هرچی میخوردم استفراغ میکردم دکتر میبردنم میگفتن شاید آپاندیسه یکی میگفت مسمومیت غذایی هست هر روز دوتا آمپول میزدم آخر هم تشخیص ندادن خودم به مرور خوب شدم بعد دوباره بردنم دکتر میگفتن بچم لاغره غذا نمیخوره بعد بهم فقط شربت اشتها آور میدادن ولی تغییری نکردم
گر مسلمان گر مسیحی گر یهود ادمی باشید مذهب هرچه بود