2777
2789

معمولا چندساعتی ناراحتم و بعد ازیادم میره زیاد خودمو درگیرش نمیکنم 

اما هربار  حالم گرفته میشه ازحرفاش 

مثلا من باهاشون داره میشه یکسال ک قطع ارتباط کاملم .. 

ولی خب پدرشوهرم میاد و میره و زنگ میزنه و ... 

من جداشدم و رجوع کردم بعدیکسال و وقتی برگشتم همشون و خط زدم از زندگیم 

مثلا زنگ زده میگه .. 

بچه ی برادرشوهرت    تازه یکسالش شده 

یه هفته اس خونه ی منه .. جاریمم چندساله هیچ ارتباطی نداره 

بچه رو باباش میبرع میزاره خونه مادرشوهرم  چندروز و عادت کرده بهشون کلا 

تو چرا نمیزاری بچت بیاد بمونه .. منم گفتم  الان ک میره کلاس زبان و اینا  دارم کارای پیش دبستانیش و میکنم   یکی دوهفته دیگه هم کلاساش شروع میشه ولی حتما میاد سرمیزنه بهتون همین چندردوزه 

بعدگفت خودتومسخرع کردی مگه کی قدیما پیش دبستانی و کوفتا بود  فقط بلدید پولاتونو هدر بدید اینا مال تیغ زدن ادمای ساده اس 

بعدگفت خانوادت نیومدن جدیدا سربزنن؟ گفتم نه بیکارنیستن  اخه من یه شهردیگه ام راهشون دوره

گفت اونوقت ک بیست وچهارساعته دم دادگاه و پاسگاها بودید ک بیکاربودن حالا کار دارن .. 

منم هیچی نگفتم و خداحافظی کردم 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابشو بده خببا کمی احترام

خاله زنکه حوصله بحث باهاشو ندارم ... ازایناس ک یچیزی بش میگی دیگه ول نمیکنه

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

دوبار جوابشو جدی و قاطع بدی دهنشو میبنده

نه کلا ادم حرف مفت زنیه 

محترمانه بشور بذار کنار 

وقتی میگهپیش دبستانی فلانه میگفتی قدیم ماشین هم نبود خانواده ها هم خیلی به فکر بچه ها نبودن الان فرق کرده ما میگیم وقت میذاریم هزینه میکنیم که درست و راحت زندگی کنن

وقتی گفت خانواده ات فلان میگفتی اون موقع پای آرامش بچه شون وسط بود خانواده من کار واجب تر از بچه هاشون ندارن الانم باز بدونن من مشکل دارم همه کارشون رو میذارن زمین میان پیشم ولی خداروشکر فعلا لازم نبوده 

والا احتمال میدم نه که قدیمیه و سنش بالاس کلا حرف زدن بلد نیست چقدرم لحنش مادر شوهران اس تا پدر شوهری 

یکم زیادی راحته 

اینکه گفته بچه رو بیار که فک کرده داره محبت میکنه 

روابطت رو کم کن که کردی 

کوتاهم جواب بده یه چشم بگو و حتما

خودت رو خلاص کن بعد کار خودت رو بکن 

نه کلا ادم حرف مفت زنیه

اصلا زیاد جواب نده پیداست دنبال حرفه 

همون چشم بگو کار خودت رو بکن 

بگو شوهر وقت کنه میاره حتما بچه رو 

البته اگه میدونی ممکنه جدی بگیره همینم نگو بگو سر فرصت حتما 

بچه اس دیگه درس و مدرسه داره 

همه رو خوب بهونه کردی