2777
2789

من کلن هر جا برم بگن پکیج فرار میکنم

کتاب هم همه چی خیلی سبز میخونم 

آزمونای قلم چی هم دانلود میکنم داداشم چاپ میکنه میاره تو خونه حل میکنم 

دیگه ندارم ک هزینه کنم

بدمکن، از گردش دوران بترس. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم پزشکی قبولم ، با تست مدرسم نمونه دولتی بود کلاس میزاشتن خودمم کلاس میرفتم

خب من اامسال سال سومم که شرکت میکنم ولی پارسال و پریسال رتبم اصلا خوب نشد میخوام دندان قبول شم چیکار کنم به نظرت؟واینکه تبرییییککک ماشاالله بهت

خودم پزشکی قبولم ، با تست مدرسم نمونه دولتی بود کلاس میزاشتن خودمم کلاس میرفتم

از همکلاسی هاتون کسی هست که تو مدرسه عادی درس خونده باشه؟

سلاخی میگریست به قناری کوچکی دلباخته بود!           
از نت دانلود میکنی؟؟ پاسخ هم داره برای مقایسه ؟

اره هم سوالا رو دانلود میکنم هم پاسخ نامه 

مقنعه میپوشم ک انگار سر جلسه ازمونم 

آزمونم زمان دار حلش میکنم

دوستام میرن ازمون میدن میگن هیچ فرقی نداره کاری ک ما میکنیم با تو

عزیزم داداش من چند سال پیش پول نداشت بره کنکور ثبت نام کنه در این حد بدبخت بودیم 

اما تلاشش رو میکرد حتی با کمترین منابع خداروشکر امسال رتبه یک آزمون دکترای زیست شناسی شد و داره دکتراش رو دانشگاه شهید بهشتی میخونه ی شغل خیلی خوب داخل آزمایشگاه های میکروبیولوژی داره 

همه میتونن موفق بشن

خب من اامسال سال سومم که شرکت میکنم ولی پارسال و پریسال رتبم اصلا خوب نشد میخوام دندان قبول شم چیکار ...

عزیزم من خیلی تست زدم همه تستارو تحلیل کردم به علاوه اون سه سال ک کلاس کنکور رفتم اینا خیلی کمکم کرد

تیکر بارداری نیست :)

من همین امسال کنکور دادم هنوز نمیدونم ولی من شنیدم خیلیا از عادی بهترین رتبه هارو میارن

تیکر بارداری نیست :)

عزیزم داداش من چند سال پیش پول نداشت بره کنکور ثبت نام کنه در این حد بدبخت بودیم  اما تلاشش رو ...

اخه همه اونایی که پزشکیو دندانپزشکی میارن یا تیزهوشان بودن یا نمونه از این میترسم ولی من به خودمم اعتماد دارم مطمئنم میتونم ولی این ترسم همیشه باهامه 

ان شاءالله داداشتون موفق تر از الانشون بشن  

سلاخی میگریست به قناری کوچکی دلباخته بود!           
اخه همه اونایی که پزشکیو دندانپزشکی میارن یا تیزهوشان بودن یا نمونه از این میترسم ولی من به خودمم اع ...

بعضی از دخترای فامیل ما که  همه شون دخترای بودن ک تو سختی بزرگ شدن روستا بود خونشون، خابگاهی بودن، و هزاران مشکل دیگه ماشالله همه پزشکی و دندون قبول شدن امسال

شما هم خانم دکتر سال آینده ما هستی به خودت باور داشته باش😘