2777
2789
عنوان

آي يؤ آي موفق

157 بازدید | 8 پست

سلام خانم هايي كه آي يؤ آي موفق داشتن ممنون ميشم علائمتونو به اشتراك بزاريد  ماهم انرژي مثبت بگيريم  اين ماه  براي اولين بار انجام دادم و يك هفته تا موعد باقي مونده ولي دلدرد دارم و خيلي زود خسته ميشم و دو فاستون هم استفاده ميكنم و همش خوابم 

چندماهه اقدامی

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندماهه اقدامی

١سال و ٣ ماه عكس رنگي دادم همسرم آزمايش دادن چند دوره لتروزول و امپول زدم با فوليكول  تا ٤ تا فوليكول بألغ هم داشتم و نميشد دكترم گفتن اي يؤ اي و دوشنبه ٢٤ م در بيمارستان لاله انجام دادم 

[QUOTE=249712261]عزیزم انشالله که بارداری 😍  ببخشید اگه دوست داشتی جواب بده هزینه آی یو آی چقدر شد الان؟[/QUOT توكل بر خدا ٩٠ تومن براي تست كرونا دادم ١٨٥٠ براي اي يؤ اي و ٢٩١ تومن ٣٠ عدد قرص دو فاستون دكتر نوشته بود ك هر روز دو تا ميخورم 

[QUOTE=249712261]عزیزم انشالله که بارداری 😍  ببخشید اگه دوست داشتی جواب بده هزینه آی یو آی چقد ...

انشالله ک نتیجه ببینی عزیزدل❤️

منم این ماه دوم اقدامم بود  آمپول هاچ س ج زدم و قرص لتروزول خوردم الآنم دارم شیاف پروژسترون میزنم تا موعدم ببینم چی میشه🥺🥺خدا انشالله دامن همه منتظرارو سبز کنه

انشالله ک نتیجه ببینی عزیزدل❤️ منم این ماه دوم اقدامم بود  آمپول هاچ س ج زدم و قرص لتروزول خور ...

ان شاالله جواب ميده اين ماه . يكم نزديك پريود ك ميشه واقعا از نظر روحي ميريزم بهم ك ب اين رسيدم كارم اشتباهه و خدا خودش هر چي خير و صلاح ببينه