2777
2789
عنوان

چقدر این متن قشنگه..

90 بازدید | 3 پست

«اگر که قسمتت بار سبک نیست، برایت شانه‌هایی قوی، اگر که سهمت زندگی آسان نیست، برایت اراده‌ای محکم، اگر که زمانه‌ات نامهربان است، برایت دلی مهربان، و اگر که روزگارت کم مداراست، برایت سینه‌ای صبور آرزو می‌کنم. به امید اینکه خیلی زود، باقی روز و شب‌هایت بی‌فکر و خیال بگذرد..»

زندگی جاریست. .  

گفتم من هیچ‌گاه محاسبات و این‌جور چیزهایم قوی نبوده، اما می‌دانم که غم از شادی سنگین‌تر است، بیش‌تر می‌ماند انگار. دیدی بعضی‌ها را؟ ذاتشان شاد است، از درون شادند و نگاهشان به کائنات پر از امید است. من اما انگار تار و پودم را با غم عجین کرده باشند، انگار یکی شده‌ باشیم، نه راه فراری دارم و نه دلش را. از ابتدا، از ریشه آدمِ غمگینی هستم. اما خب همین عمق می‌دهد به روزهایم، خاطراتم؛ گله‌ای هم نیست. دیدی فرنگی‌ها وقتی کس‌و‌کارشان می‌میرد یکی از نزدیکانی که بسیار با او دم‌خور بوده، می‌آید و متنی می‌خواند درباره‌ی متوفی؟ همیشه فکر می‌کنم اگر کسی بعد از مرگم بخواهد درباره‌ام بگوید اینطور شروع می‌کند:

«او غم را زندگی می‌کرد و در تمام مراحل زندگی‌اش غم را مقدس می‌دانست. از ماهیت غم هیچ‌گاه رنجور نبود اما از زندگی؟ از آدم‌ها؟ بسیار، بسیار !»

#زهره‌احمدی

زندگی جاریست. .  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان