2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبای امتحان ریاضی من کابوس میدیدم. خدا اون روزها رو دیگه نیاره. چیه این ریاضی. کاش از ریشه متلاشی بش ...

وای منم از ریاضی متنفر بودم😂😂😂

هنوزم نفهمیدم چطوری اوم حرف a یا b  بیناموس میتونن ضرب و تقسیم و جمع و تفریق بشن؟😒😒😒

دو بی تا؟ بی بی تا؟؟😑🤷🏻‍♀️

از من مرا بگیر و خودت را به من بده یا حسین❤️
بعد من خوابم سنگییییین، باز بچه اومد یکم آدم شدم😂 بابام میخاست به حریم خصوصیم احترام بذاره یا ماما ...

وای خدا خنده م انداختی. دمت گرم خیلی باحالی. 

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
نه بابا شمارونمی شناسم خیالت راحت  من خوزستانم شماکجاین؟

تهران.

نگران نبودم 😅 بیشتر از این که «هولی شت، واقعا راسته میگن زمین گرده😮» پرام ریخت😅 که ظاهرا اونننننقدم گرد نیست😅😂

بعد آخه خستگیت درمیره؟😅

آره خستگیم درمیره. چون به خواب عمیق رفتم که این خوابا رو دیدم. تو خواب تمرین کن پرواز کنی. انقدر حال میده.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
وای دده خطر داره حسن🥴😂😂😂

نه بابا جن مگه فقط تو بیابونه، همین الان تضمینی هف هش تا جن کنار خودت دارم بهت زل میزنن ولی تو نمی‌بینی شون، خطری دارن برات؟ نه!🤷🏻‍♀️

ینی امیدوارم😬😅

آره خستگیم درمیره. چون به خواب عمیق رفتم که این خوابا رو دیدم. تو خواب تمرین کن پرواز کنی. انقدر حال ...

اینسپشن رو دیدی؟😂

من آرزو دارم تجربش کنم😅

وای من الفرار🏃🏃🏃 اذیت نکنین خدایش

ببین جدی میگم، این دنیا که ما توشیم، خب دنیای اون بندگان خدا هم هست، توی یه دیمنشن دیگه ن فقط

از مادرشوهرت چه خبر؟ هنوز خوابه؟ پاشه بره دستشویی میبینت داری گوشی بازی میکنیها.🤣

دهنت سرویس 😂😂😂

نه اون طرف تو پذیراییه، بعدم بندگان خدا ۱۱ساله عروسشونم به جغد شب‌ بودن و گوشی دس گرفتن کن دیگه عادت کردن😅😂