2777
2789

میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم 

چه کارایی کنم تا زودتر به نتیجه برسم 

برای مردی که نه حاضر به اصلاح هست نه مشاوره

نه طلاق توافقی و تمام هدفش آزار و اذیته😪

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه نفقه تو درخواست کن خودش ب گوه خوردن مبافته

درخواست مهریه کردم حساباشو مسدود کردن ولی نه تنها عین خیالش نیست تازه اون منو تهدید میکنه😑😔

ازارو اذیت به چه معنا.یعنی ارزش جدا شدن داره؟

تحقیر توهین بی توجهی

اصلا بهش اعتماد ندارم و خیلی کارای دیگه

فقط مطمئنم که از من بعننوان یه ابزار واسه رفع خواسته های خودش داره استفاده میکنه و در مواقع لزوم مهربون میشه😏

فعلاکه اون پدر منو دراورده😔

داخل سایت تصمیم ثبت نام کردی؟ 

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    

شوهر منم همینه،اشتباه من این بود خیلی ناشیانه عمل کردم تو حساب شده عمل کن 

برو با مشاورهای رایگان دادگاه مشورت کن 

چرا میخوای جدا شی؟؟ 

مدرکی چیزی داری ؟

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده