از اون به بعد هم اقدام داشتم برا بارداری الان حدودا یک هفته شایدم بیشتر دلپیچه دارم (مدام نه ولی در روز دو سه باری دلپیچه میگیرم) از طرفیم میل به غذا رو کلا از دست دادم و به زور یه وعده در روز میخورم
نمیدونم دلپیچم برا عکس رنگیه یا برای پودر اینوفولیک که میخورم یا علائم بارداریه🤦♀️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه عزیزم من بعد از سه دوره استفاده شوهرم ازمایش داد متوجه شدیم خیلی ضعیفه حالا اون با ...
اهان چند وقته توو اقدام هستید . منم این ماه میخوام این آمپول و بزنم الان دارم کلموفین میخورم . تا ۵ روز گفته یکی صبح یکی شب بخورم روز ۱۴ پری و روز ۱۶ پری ام یه hcgداده
خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲
یکساله تقریبا من شبی سه تا کلومیفن میخوردم همش میگم کاش از اول شوهرم ازمایش میداد منم عکس رن ...
من تازه اقدامم خودم به دکتر پیشنهاد دادم گفتم برا شوهرمم بنویس ازمایش.که خداروشکر سالم بود. ولی من کیست آندومتریوز شدید داشتم که عمل کردم. اشکال نداره فاطمه جان . شما از حکمت خدا بی خبری حتما و قطعا حکمتی داشته که اون موقع ازمایش شوهرت به ذهنت نرسیده حتما صلاح نبوده برا بچه اوردنتون. قطعا خدا وقتشو بهتر میدونه
من به دکترم گفتم بنویس براش قبول نکرد گفت اخرین مرحله ازمایش اونه حتما اینطور صلاح بوده خواست خداست& ...
انشالله عزیزم منم بعد از عملم تازه اولین ماهه دارم دارو استفاده میکنم قبل اقدام . فقط اقدام میکردم ولی هیچی به هیچی. انشالله یه نی نی سالم خدا به شما و هر کس منتظره بده منم جزوشون🤲