2777
2789
عنوان

زندگی پس از ۳۰ سالگی

761 بازدید | 18 پست

سلام. دوستان چطورین؟ در چه حالین؟ یه سوالی ذهنمو درگیر کرده. کیا بعد از ۳۰ سالگی شاغل شدن؟ ازدواج کردن؟ دانشگاه رفتن یا کارای مهم دیگه... یا کسیو میشناسین؟ تعریف کنید... (خودم هنوز ۳۰ سالم نیس)❤🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایکم کنین 

منم دوس دارم بدونم، ۲۷ سالمه 

البته بنظرم هرکس با توجه به سطح فرهنگی خودش و خانوادش و محیط زندگیش ج میده 

یکی شاغل و تفریح میکنه و خوش میگذرونه و مجرده و استفاده میکنه از زندگیش

یکی هم در انتظار شوهر فقط

لایکم کنین  منم دوس دارم بدونم، ۲۷ سالمه  البته بنظرم هرکس با توجه به سطح فرهنگی خودش و ...

من فقط درگیر شاغل شدن بعدشم، آخه ۳۰ سالگی تازه درسم تموم میشه! بعد باید آزمون مرتبط با شغلشو بدم 😔

گاهی اوقات خیلی ناامید میشم، میگم دیره😢

اتفاقا تصمیمات تو این سن با تجربه بیشتر و هیجان کمتری همراهه پس احتمالا درست تره.

فکر کن کسی یه دوراهی رو اشتباه بره باید برگرده تا درستش کنه. پس انرژی بیشتری مصرف میشه.

اما اگه سر دوراهی باشه تا راه درست رو پیدا کنه راحتتره

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

من ۳۱ سالگی دوره دکترا را تمام کردم و مشغول به کار شدم. البته از دوره ارشد کار می کردم. ۳۲ هم ازدواج کردم. ۳۳ هم اولین بچه ام به دنیا اومد..

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم