امروز خواب دیدم شوهرم بهم خیانت کرده ،انگار بهم تلنگر خورد رفتم مژه هامو اکستنشن کردم برای فردا هم نوبت ناخن گرفتم میخام موهامم رنگ کنم 😂 توی این سالها زن خوبی بودم برا شوهرم توی سختی ها پشتش بودم از لحاظ اخلاق و روابط جنسی هم ساپورتش کردم از نظر زیبایی هم اوکیم /از شوهرمم هیچوقت هیچی ندیدم و مطمئنم تا به حال فکرش سمت خیانت نرفته /ولی اخیرا همش خواب میبینم ولم کرده یا عاشق کسی دیگه ایی شده /از شانس بد منم اکثر خوابام درست از آب در میاد /منم تصمیم گرفتم بیشتر به خودم برسم تا جای هیچ لغزشی براش نمونه 😮💨این فکرا داره نابودم میکنه
عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴ هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۵به امید روزهای روشن برای هممونخودت معجزه زندگی خودت باش محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
وسواس فکری داری به جای رنگ مو و این چیزا به مشاور مراجعه کنید
انقد امدم تو نی نی سایت درباره خیانت خوندم قاطی کردم
عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴ هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۵به امید روزهای روشن برای هممونخودت معجزه زندگی خودت باش محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین عزیزم برای این که بهتر بشی به خودت برس مثلا واسه خودت این کارا رو بکن چند ساله با شوهرتی؟
۱۲ سال .خودم توی خونه به خودم میرسم یعنی هیچوقت قیافه ام شلخته نبوده تا حالا علاقه ایی به کارای اضافی مثل مژه و ناخن نداشتم ولی بعد این خواب دوس دارم انقد به خودم برسم که تو دید شوهرم تک باشم
وای واست متاسفم با این حجم از توهین عملا داری میگی بیماری روانی داری
😐 به کسی میگن روانی که مدت زیادیه یه حالت مخرب داره
من امروز از شوک خوابم فقط خواستم با اینکار خودمو اروم کنم
ادمابیشتر ازهمه نگران اون چیزایی ان که عاشقشونن .
وای واست متاسفم با این حجم از توهین عملا داری میگی بیماری روانی داری
من کی توهین کرپم وسواس فکری چیزیه که خیلیامون درگیرش هستیم از همین سایت گرفته تا اخبار بد و منفی همین افکار منفی که دور سرمون میپیچه شما چرا بد برداشت میکنید
انقد امدم تو نی نی سایت درباره خیانت خوندم قاطی کردم
حق دارید بخدا با تاپیکا مجردا هم دیدشون به زندگی و ازدواج بد شده ولی تو تاپیکهای خیانت و چیزای منفی اصلا نرید به چیزهای خوب و مثبت فکر کنید اصلا نذارید اون افکار به ذهنتون بیاد سریع حواستونو پرت کنید و انرژی های مثبت به سمت خودتون جذب کنید😍