2777
2789
عنوان

زنان خانه دار بیکار نیستند❕

| مشاهده متن کامل بحث + 3836 بازدید | 172 پست
نه این بی انصافی هست همونجور که خانمهای شاغل وظیفه خانه داری هم دارن خانمهای خانه دار هم وظایف گست ...

حالا چه در خانه باشن چه خانه دار باید کاراشونو انجام بدن و هیچکدوم بیکار نیستن

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
ولی کسی از خانومای شاغل توقعات نابجا نداره اوپرا جان  من کاری به یه تعداد ک دوس دارن خونه داری ...

توضیح دادم که اسم خانه دار ها بخاطر کدوم دسته بد در رفته

انتظار نابجا از شاغل ها زیاده

مردانی که مامانشون یادشون نداده کمک همسر کنن سردسته هستند

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیز من زن شاغل هم باید کار های خونه رو انجام بده  خیلی بیشتر از زن خانه دار زحمت می‌کشه

داره زحمت میکشه بیشتر زن خانه دار ولی حقوق داره بیمه داره 

ولی زن خانه دار چی داره جز یکی بیاد خونه بگه مگه چیکار کردی یا وقتی مریض میشه نمیتونه آستراحت کنه 

وقتی مهمون میاد نمیتونه بگه الان نه میشه فردا بیان 

ولی زنی که شاغل هست مریض بشه مرخصی میگره 

حقوق داره 

مهمون بخواد بیاد می‌تونه بگه اداره کارم زیاد ایشالا فردا

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕
داره زحمت میکشه بیشتر زن خانه دار ولی حقوق داره بیمه داره  ولی زن خانه دار چی داره جز یکی بیاد ...

زن شاغل میتونه از کار مرخصی بگیره نه از بیماری و کارهای خانه

توی خونه جفتشون باید از همه مراقبت کنن!

من گفتم کارشون راحته؟؟؟😐 کاش اول متن و با دقت بخونید بعد نظر بنویسید من گفتم بیکار نیستند نه که ...

بیکار منظورشون اینه که حقوق ندارند مستقل نیستند چشمشون به دست دیگرانه بهشون پول بدن 

کلا بهتره مقایسه نشه بین خانمایه خانه دار و شاغل چون با احترام به تمام خانمهایه شاغل هرچه این متنها درمورد ارزش کار خانمایه خانه دار بیشتر میشه فقط این رو تو ذهن تداعی میکنه که یه جایی ته ذهنشون این رو خودشون باور دارن که عقب تر هستن یا کارشون کمتره و دارن توجیه میارن ، واقعیت هم خانمایه شاغل دوبل زحمت میکشن و این توجیهات جلوه خوبی نداره

استارتر عزیز اکثر خانومهای شاغل کار خونه هم انجام میدن و اینطوری نیست که خانومهای شاغل، خونه دار نبا ...

چ ربطی داره

من اصلا توی متنی که گذاشتم کلمه ای از زن شاغل برده شده؟؟؟؟

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
زن شاغل میتونه از کار مرخصی بگیره نه از بیماری و کارهای خانه توی خونه جفتشون باید از همه مراقبت کنن ...

ب نظرم من زن خانه دار سخت ترین کار انجام میده 

زن شاغل هم من دور برم میبنم همه کارسو شوهرش انجام میده اصلا کاری انجام نمیده خیلی کم پیش بیاد ی کاری بکنه 

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕

شاغل ها چرا جبهه گرفتن

در کل داره میگه زنان خانه دار و بیکار ندونیم

حرفی از شاغلا نزد ک

اتفاقا خوشبحال شاغلا حداقل دستشون تو جیب خودشونه و کسی توقع بیجا نداره ازشون خیلیام شوهراشون کمک میکنن بهشون تو خونه داریشون 

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
درسته قطعا اونا هم باارزش هستن و خب حقوق دارن و بیمه و میتونن به علایق شغلی شون برسن.. ولی خانه دار ...

این انتخاب خودشون هست عزیزم

من بارها اینجا گفتم مهارت کسب درامد رو داشته باشید بعد تصمیم بگیرید خانه دار باشید یا شاغل

ولی به نظرت چقدر شنیدم که پس وظیفه مرد چیه؟ خانمها زود پیر میشن. زن ریحانه است و این حرفها

خب روی دیگه ی این حرفها همون حقوق ریالی و بیمه نداشتن هست

داره زحمت میکشه بیشتر زن خانه دار ولی حقوق داره بیمه داره  ولی زن خانه دار چی داره جز یکی بیاد ...

نخیر اصلا اینطور نیست خصوصا اگه مادر باشی هم باید کار خونه انجام بدید هم بچه داری کنی هم خرید های خونه رو انجام بدی و روزی با هزار. نفر سروکله بزنی کار م.نه خیلی راحت تر از کار بیرونه خانوم های که هم ساغلن و هم خونه داری میکنن میدونن که کار خونه خیلی راحت تره از کار بیرون