2777
2789
عنوان

زنان خانه دار بیکار نیستند❕

| مشاهده متن کامل بحث + 3836 بازدید | 172 پست
بنام خدا زنان شاغل در کنار اشتغال  خانه دار هم هستند پس طوری نگیم انگار زنان شاغل وظیفه ای و ...

درسته قطعا اونا هم باارزش هستن و خب حقوق دارن و بیمه و میتونن به علایق شغلی شون برسن.. ولی خانه دار ها از داشتن حقوق و بیمه محرومن و زندگیشون صرف بقیه میشه

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسم کاربریت 

اسمه خودته؟

🎀:°•❀°━━━━┓                                                                     𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ.                                                       ┗━━━━°❀•°:🎀.                                                      I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂
صحبت از زنان خانه دار به معنی بی ارزش کردن زنان شاغل نمیشه استارتر فقط خواسته اینقدر زنان خانه دار ر ...

آفرین بهت دقیقا

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕

به نظرم هر کس هر انتخابی داره باید براش ارزش قائل بشیم نه زنان خانه دار ارجحیت دارن نسبت به زنان شاغل نه زن شاغل ارجحیت داره فقط هر کس یه انتخابی کرده 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
بنام خدا زنان شاغل در کنار اشتغال  خانه دار هم هستند پس طوری نگیم انگار زنان شاغل وظیفه ای و ...

ولی کسی از خانومای شاغل توقعات نابجا نداره اوپرا جان 

من کاری به یه تعداد ک دوس دارن خونه داری رو ندارم ولی خیلی از خانوما هم شرایط شاغل شدن و نداشتن و ندارن بعد یه عده دایما میگن خونه دارا میخورن و میخوابن 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
کار زنان شاغل سخت تر هم هست ولی اونقدری ازشون انتظار نمیره که همه چیز تکمیل باشه و کار ها بین خانوم ...

نه این بی انصافی هست

همونجور که خانمهای شاغل وظیفه خانه داری هم دارن

خانمهای خانه دار هم وظایف گسترده ای دارند

من فرق بزرگی برای یک خانم خانه دار با یک خانمی که در خانه اند قائلم.

اولی استایل داره و دومی فقط عمرش رو سپری میکنه

و این دسته دوم باعث شدن به خانه دارهایی که حرفه ای خانه داری میکنن به اشتباه گفته بشه بیکار

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

ب نظرم کارای خونه رو باید با اعضای خانواده تقسیم کرد ن فقط مادر کارای خونه انجام بده

مامانم این چن روزه عمل کرده همه کارای خونه رو خودم انجام میدم والا داداشام بی مسئولیتن کسی کمکم نمیکنه😒

پس خانمهای شاغل چی بگن که هم باید بیرون کار کنن هم توی خونه کارشون خیلی سخت تره که!

من گفتم کارشون راحته؟؟؟😐

کاش اول متن و با دقت بخونید بعد نظر بنویسید

من گفتم بیکار نیستند

نه که زنان شاغل کارشون راحته

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
عزیزم ادبیات اشتغال بکار بردن کارفرما و مرخصی و ساعت کار  این مقایسه خانم خانه دار و شاغل هست

باز هم به معنی مقایسه با زن شاغل نیست

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱