2777
2789
عنوان

بهترین مولتی ویتامین برای کودکان

45326 بازدید | 19 پست

چ مارکایی میدین ب بچه هاتون؟بجز سانستول

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدیابست قبل یکسال بعد یکسال سانستول

پدیاشور چطوره؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
سلام عزیزم دکتر دختر من فوق العاده است ... میگه فقط وی توکیدز یا ویواکیدز  یکیش خارجی ه، ا ...

این ویواکیدزم زیاد خوندم پیشنهاد کردن

پسرم ی سالو ده ماهس کرونا گرفت متاسفانه سفرم ب دکترش دسترسی ندارم میخوام فعلا ی مولتی خوب بدم تا ببرن دکتر...دور چشاش هاله سیاه افتاده بعد کروناش

این ویواکیدزم زیاد خوندم پیشنهاد کردن پسرم ی سالو ده ماهس کرونا گرفت متاسفانه سفرم ب دکترش دسترسی ن ...

همون سانستول رو چرا نمیگیری؟

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.
ویتوکید بدمزس نمیخورن بچه ها

پدیابست از چ نظر برا سن های بالاتر توصیه نمیشه

پدیاشور نشنبدم تا حالا اما من از این دوتا خیلی راضیم مولتی ویتوکید هم دادم بهش اما اصلا اشتهاآور ن ...

نه برا اشتها نمیخوام اشتهاش عالیه میخوام ریز مغذی بهش برسه

پدیابست از چ نظر برا سن های بالاتر توصیه نمیشه

توصیه میشه ن ابنکه نشه

فقط سانستول رو زیر یکسال نباید داد وگرنه پدیابست رو میشه داد مشکلی نیس

نه برا اشتها نمیخوام اشتهاش عالیه میخوام ریز مغذی بهش برسه

خب همونم خوبه دیگه

سانستول کلسیم هم داره بقیه ندارن

البته اگه دورچشماش هاله سیاهه مال کمخونیه بهش اهن بده

این ویواکیدزم زیاد خوندم پیشنهاد کردن پسرم ی سالو ده ماهس کرونا گرفت متاسفانه سفرم ب دکترش دسترسی ن ...

این رو با خیال راحت بهش بده عزیزم

فقط مولتی ویتامین شو بگیر و قطره رو بگیر ، شربت نه!

نور خواهی؟ مستعد نور شو ....