2777
2789
عنوان

توقعش بالا نیست؟

137 بازدید | 5 پست

من تو هفته آخر بارداری هستم استرس و گریه و افسردگی امانم رو بریده هر روزم باید پیاده روی کنم

خواهرم شهر دیگه زندگی میکنه مادربزرگ شوهرش فوت شده اومدن شهر ما 

هر روز میگه بیا برو پیش بچه هام خونه مامان من برم مراسم بچه هاش بزرگن و آرومن نیاز به مراقبت ندارن مادرمم پیششون هست و اصلا خودش هم لزومی نداره هر روز بره

امروز گفتم نمیام گوشی داد دخترش وویس بفرسته که منو رام کنه

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میگه برو برای کار؟ شاید میگه تنها نباشی 

نه مادرم هست کار لازم نیست انجام بدم ولی خونه خودم راحتم دیروز رفتم چندین ساعت موندم تمام بدنم کوفته شد نمیتونم راحت بشینم اونجا یا دراز بکشم 

بیشتر ناراحتم که خودش برای زایمانمم نمیمونه حتی کمکی کنه چرا از من توقع داره

نه مادرم هست کار لازم نیست انجام بدم ولی خونه خودم راحتم دیروز رفتم چندین ساعت موندم تمام بدنم کوفته ...

حرفتو صریح بزن بگو خواهر من سختمه و ماه اخرمه درد دارم

به همین راحتی!!

حرفتو صریح بزن بگو خواهر من سختمه و ماه اخرمه درد دارم به همین راحتی!!

دیروز اینقدر شیون زدم که چرا نمیتونم رک بگم نه 

بعد یادم اومد به خواهرم و مادرم برمیخوره که چرا اون از راه دور اومده در خدمتش نبودیم 

اوندفعه اومد یه خواهر دیگم بهش نه گفت مادرم با اون خواهرم قهر کرد