2777
2789

صبح زود بیدار شدم بهش میگم منو ببر بهداشت یا خودتم نمیبری با مامانم برم،میگه بهداشت برا چی 

میگم خب برم اونا هم اطلاع داشته باشن،میگه نخیرم نمیبرمت 

بعدشم میرم بانک یکم کار دارم اگه تونستم میبرمت 

😢خو اگ بچه نمیخاست چرا هی اصرار میکرد ک بچه میخام،یبار بهش گفتم میخام یه سال جلوگیری کنیم،قهر کرد گف من دلم بچه میخاد تو میگی جلوشو بگیریم  مگه من آدم نیسم تنهایی تصمیم میگیری 

😞الان میدونم چرا تو این 9 ماه هیچی برا بچه نخریده،چون این بچه رو نمیخاد 

یبار نشسته بودیم بعد گف ما بچه رو میخاستیم چیکار ما خودمون بچه بودیم دیگه در حال اینکه 32 سالشه،گفتم آخه کجات بچس همسن پدربزرگمی 

بعد برگشت گف کاش موقع زایمان خودت و بچه بمیرین 😞😢😭😭😭😭😭

حالا مامانش اگ مریض بود میگف بلند شو ببرمت دکتر بااین حال میخای بمونی خونه بلند شو بلندشو ب زور میبردش 

تا امروز وقت داده بودن برا زایمان ولی نمیبره بهداشت،شبم گف دکتر نمیفهمه،مگ خدان ک بفهمن بچه کی بدنیا میاد  ،من چیکار کنم خستم دیگه از زندگی🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم بعد زایمان از بیمارستان بدون بچه میام بیرون و خدافظ برای همیشه   توی این زندگی نمون داغون میشی 

اینقدر که خانمها توی دسشویی به همه طرف با دقت نگاه میکنن سوسک نباشه توی ازدواج دقت میکردن اوضاع این نبود  😐🖖
من باشم بعد زایمان از بیمارستان بدون بچه میام بیرون و خدافظ برای همیشه   توی این زندگی نمو ...

والا یعنی چی

تازه خودش خواسته،خودشم.نمیخواست الان بچه هردوشونه 

به نظر میاد شوهرش بچه اس حداقل از نظر عقلی

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

عزیزم بخاطر بارداری ممکنه حساس شده باشی یا کبود محبت داری اینا همه طبیعیه 

سر ب سر شوهرت هم زیاد نزار سعی کن قوی باشی معمولا مردا کمتر سر از چنین چیزایی سر در میارن تجربه این ندارن ولی باهاش صحبت کن بگو من تو شرایط حساسی هستم ممکنه افسردگی بگیرم حالم خراب باشه چجوری میتونم از بچه نگه داری کنم من بهت احتیاج دارم و این حرفا تا رامش کنی مطمئنم شوهرت اروم میشه خودتم امیدوار باش . افسردگی‌ بعد زایمان خیلی بده من خودم تجربه داشتم شوهرم سر ندانم کاری اصلا کمتر بمن اهمیت می‌داد من خیلی اذیت شدم ولی سر زایمان بعدی دیگ خیلی خوب شده بود الان راجبش حرف می‌زنیم کیک ببخشید من نمی‌دونستم او اینقدر اذیت شدی و پشیمونه

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
من باشم بعد زایمان از بیمارستان بدون بچه میام بیرون و خدافظ برای همیشه   توی این زندگی نمو ...

اگ بدونم یه درصد،فقط یه درصد بچه برا منه،یجوری میرم پشت سرمم نگا نمیکنم 

عزیزم بخاطر بارداری ممکنه حساس شده باشی یا کبود محبت داری اینا همه طبیعیه  سر ب سر شوهرت هم زی ...

نمیدونم چرا ولی خیلی سرده،نسبت ب من ب بچه 

ولی برا بچه های داداشش هر چی بگی میخره 

حتی برا بچه خودمون یدونه جورابم نخریده 

توی این 9 ماه بارداریم حتی یه لباسم برام نخرید،تو خونه لباسای شوهرمو میپوشم تازه مسخره هم میکنه منو ک این چ لباسیه پوشیدی چقدر گشاده،هر بارم اسم یه تیم فوتبال و میگه،دامن شلوار زرد دارم بعد اونو پوشیدنی بهم میگه انگار تو رو بااین لباس دیدنی یاد تیم فوتبال کرواسی میفتم 😞

اوایل بارداری من هیچی دلم نمیخاست بی اشتها شده بودم بعدش دیگه ب جای اینکه وزن اضافه کنم وزن کم میکردم،از وزن خودمم 6 کیلو کم کرده بودم،اسممو گذاشته بود پلنگ صورتی😭

اگ برا همیشه برم خونه بابام، شوهرم بچه رو ب من نمیده  اگ بفهمم بچه رو ب من میده برا همیشه از ز ...

انشاءالله کار به اینجا نمیکشه

ولی بچه تاهفت سال پیش مادره 

بشین باهاش حرف بزن

خودت هم قوی باش

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

خوب چرا خودت رانندگی یاد نمی گیری خودت بری؟ نهایت با اسنپ برو. 

برم ک بدتر میشه میگه چرا بدون اجازه من سرخودی پا شدی رفتی،بابامم حرف اونو قبول میکنه،دیگه اینو نمیگه ک دختر احمق من،بیشتر از 9 ماه براش زحمت کشیده 

بعد حالا سر بچه هم بلایی اومدنی منو مقصر میدونن خونوادم 😞

نمیدونم چرا ولی خیلی سرده،نسبت ب من ب بچه  ولی برا بچه های داداشش هر چی بگی میخره  حتی ب ...

این دیگه چه گاویه !!!!!!!

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست