2777
2789
عنوان

آشنایی برای ازدواج...

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 41 پست
عزیزم باهاش صحبت کن ولی نگو کی میای خواستگاری و از این حرفا.... بگو برنامت چجوریه؟ هدفای الانت چیه؟ ...

درگیر یه مسائل که هست از منم اصلا غافل نیست توجه و محبتش زیاده فقط همین مشکلو دارم

غرور چه کارایی با ادم میکنه منم میخام جسارت داشته باشم

غرور؟؟؟غرور نیستا...تو نمیتونی بگی چون فکر میکنی کسی که تعیین کنندس اونه ...در واقع باید بیاد بگیرتت...اگر ازدواج رو یه رابطه دو طرفه ببینید که خودتون و زندگیتون دخیله توش و حق اظهار نظر ه خودتون بدید اسمش میشه جسارت و آدمی که میدونه از زندگی و رابطه چی میخواد...یعنی زندگیتونو میدید دست یکی دیگه و اسمشو میازرید غرور؟؟چطور وقتی یکی بعد 1 سال دیگه حرفی از هدف اولیتون نمیزنه به غرورتون برنمیخوره؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غرور نیست عزیزم. اتفاقاً نهایت مهربونی هم در حق خودت هم در حق طرف مقابله‌. هم لطف و مهربونی در حق تر ...

مامانم میدونه من وابستش شدم برای همین میخاد یا بمونه یا بره

غرور چه کارایی با ادم میکنه منم میخام جسارت داشته باشم

مشاوره استیو هاروی رو گوش کن حتماً ، متوجه حرفم میشی. ذات و اخلاق مرد هوس باز با مرد واقعی که میخواد زندگی تشکیل بده رو متوجه میشی ،فقط کافیه چند تا کتاب و سخنرانی روانشناسی گوش بدی و مطالعه کنی.

🌺✍🏻گاهی هیچ کس نمیداند در کجای دلت چه دردی نهفته است تو خود میدانی وخدایت
خب چی بگم دقیق

خیلی دقیق اینو بگو...عزیزم فکر میکنم هدفمون از رابطه ازدواج و شناخت اولیه بود...که فک میکنم تا حدودی برا جفتمون پیش اومده...من دلم میخواد برای قدم بعدی تصمیم بگیریم و خانواده ها آشنا بشن ...نظر تو چیه؟؟؟یا کلا تصمیمت برای ادامه رابطه چیه؟چون از نظر من همینقدر آشنایی اولیه کفایت میکنه...خیلی راحت بگو

درگیر یه مسائل که هست از منم اصلا غافل نیست توجه و محبتش زیاده فقط همین مشکلو دارم

خوب دیگه پس شرایطشو خودت میدونی... به نظر من اگه دوستش داری یکم صبر کن. یه سال آخه زمان زیادی نیست که بگیم اگه میخواست تا الان خواستگاری میکرد. این نظر منه

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.