2777
2789
عنوان

آشنایی برای ازدواج...

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 41 پست
بهش بگو من خاستگار دارم خونوادم بهم شک کردن چون هرکی میاد میگم ن .. بگو دیگه نمیدونم ب خونوادم چی با ...

این خیلی چیپه که بگی خواستگار دارم...انگار منتظری یکی بیاد و ازدواج کنه باهات فقط...درستش اینه بگی من به اندازه کافی شناختمت نظر شما چیه و قدم بعدی کی میخواد باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم این اقا شمارو نمیخادت،  حالا به هر دلیلی چون مردا خودشون کسیو بخان اصلا مهلت نمید ...

دقیقا منم همین فکر را می کنم

یارب به جلال عرش و کرسی نه چی تو منو عطا فرستی ..عقل و ادب و خداپرستی.. ایمان و امان و تندرستی..فتح و فرج و فراخدستی 
فک میکنن اگر مستقیم بگن شانشون زیر سوال میره در صورتی که جسارت داشتن و هدف داشتن و قدرت حرف زدن خیلی ...

دقیقاً . منم جدی بودم سر این مسائل شوهرم خوشش اومد ازم 🥲 . فکر میکرد رابطه اول با دوستی شروع میشه تا بعد ببینه چی میشه،منم مخالف دوستی بودم،گفتم اگه میخوای بیا خواستگاریم اگه نه من برای خودم و وقتم و هدفهام ارزش قائلم. هیچی دیگه اومد خواستگاریم و الان چندین سال میگذره و خداروشکر زندگیمون خیلی خوبه.

🌺✍🏻گاهی هیچ کس نمیداند در کجای دلت چه دردی نهفته است تو خود میدانی وخدایت
دقیقاً . منم جدی بودم سر این مسائل شوهرم خوشش اومد ازم 🥲 . فکر میکرد رابطه اول با دوستی شروع میشه ت ...

اصلا درستش اینه خودت تصمیم بگیری و هدفتو بگی...چرا باید یکی دیگه تعیین کننده باشه

حالا چه اصراری داری غیرمستقیم بگی؟ ازش بپرس برنامه آیندت چیه؟ و اینکه بگو با توجه به اینکه به اندازه کافی از همدیگه شناخت پیدا کردید آیا برنامه ای برای آیندتون داره یا هنوز نیاز به زمان داره؟ اگر گفت نیاز به زمان داره و بهونه آورد کات کن بره 

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

عزیزم باهاش صحبت کن ولی نگو کی میای خواستگاری و از این حرفا.... بگو برنامت چجوریه؟ هدفای الانت چیه؟ شاید دلیل اینکه بحث ازدواجو فعلا پیش نکشیده این باشه که درگیر یه مسئله ی دیگس. شاید زمان بیشتری نیاز داره( یک سال بنظرم زیاد نیس واسه آشنایی).... و اینکه اینا اصلا دلیل نمیشه تورو نخواد یا داره بازیت میده... فقط ممکنه هنوز وقتش نشده

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
نمیخام فک کنه منتظر ازدواج باهاشم همچین حسی دست میده بهم

پس تا ابد توی بلاتکلیفی بمون. چون اگر اون میخواست چیزی بگه یا کاری کنه تا حالا کرده بود

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
غرور چه کارایی با ادم میکنه منم میخام جسارت داشته باشم

غرور نیست عزیزم. اتفاقاً نهایت مهربونی هم در حق خودت هم در حق طرف مقابله‌. هم لطف و مهربونی در حق تربیت و وقت و انرژی پدر و مادره. 

🌺✍🏻گاهی هیچ کس نمیداند در کجای دلت چه دردی نهفته است تو خود میدانی وخدایت