2777
2789
عنوان

کسی بیداره یه سوال دارم

31 بازدید | 5 پست

سلام  خانما یه سوال دارم اینه ک علائم حاملگی از چه زمانی شروع میشه؟

من یه مدته که وقتی گرسنم میشه تحمل گرسنگی ندارم و اینکه ضعف شدید میکنم و حالت تهوع دارم

امروز هم همش حالت تهوع داشتم جلو چشام سیاهی میرفت و  ضعف داشتم با وجود اینکه سیر غذا هم خوردم  این ماه رو من اقدام داشتم

من اگر حامله باشم حدود ۲۰ تا ۲۵ روزمه 

میتونه علائم حاملگی باشه؟

تست هم زدم منفی اومد  نمیدونم چرا اسینطوریم سابقه نداشته این حالو داشته باشمش 

❤️کاربری دست سه نفره❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزمایش بده گلم از تست نتیجه اش معتبرتره

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

صبح برم  مشخص میشه با وجود اینکه اگر حامله باشم ۲۰ روزه؟

آره اگه باشی مشخص میشه 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️