2777
2789
عنوان

کسی بیداره یه سوال دارم

29 بازدید | 5 پست

سلام  خانما یه سوال دارم اینه ک علائم حاملگی از چه زمانی شروع میشه؟

من یه مدته که وقتی گرسنم میشه تحمل گرسنگی ندارم و اینکه ضعف شدید میکنم و حالت تهوع دارم

امروز هم همش حالت تهوع داشتم جلو چشام سیاهی میرفت و  ضعف داشتم با وجود اینکه سیر غذا هم خوردم  این ماه رو من اقدام داشتم

من اگر حامله باشم حدود ۲۰ تا ۲۵ روزمه 

میتونه علائم حاملگی باشه؟

تست هم زدم منفی اومد  نمیدونم چرا اسینطوریم سابقه نداشته این حالو داشته باشمش 

❤️کاربری دست سه نفره❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش بده گلم از تست نتیجه اش معتبرتره

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

صبح برم  مشخص میشه با وجود اینکه اگر حامله باشم ۲۰ روزه؟

آره اگه باشی مشخص میشه 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️