2777
2789
عنوان

بیاین بحث من و خانواده شوهر

173 بازدید | 24 پست

خانما کمک کنین ...شوهرم یه جا سرکاره ۲۰ روز کار ۱۰ روز‌میاد خونه..کارش یه شهر دیگس ..وقتی نیس من‌میام پیش مامانمینا...حالا اینسری من کلیدارو دادم پدر شوهرم چون یه وقتایی میاد خونه میخوابه...ایندفه بچه خواهرم میخواست بره خونم یه وسیله برداره زنگ زد بش گفتم برو کلیدارو پیششون بیار بعد گف پیش اون برادرشوهر مجردته النم جلو خونتم یه دختری باهاش اومد بره بیرون منو ک دیدن رفتن داخل..خلاصه اینکه یه دختریو اورده بود تو خونم اینم بگم خیلی بیشعوره و من دوساله باهاش قهرم..حالا من چجوری بهشون بگم این موضوعو ب خود برادرشوهرم ک نمیخام بگم باهاش دهن ب دهن بشم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و من که درک نکردم 

چرا دوری از همسرت این درست نیست ها

بهتره بری شهر محل کارش

دوم چرا خونه خودت نمی‌مونی؟!  چرا باید همش بری خونه پدرت ! 

سوم چرا کلید پیش خودت نیست اینقدر سخته دو سه روز یکبار سر بزنی؟

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
تو کلا دیوانه ای که بهشون کلید میدی

اخه ماه قبل ندادم پدرشوهرم هی زنگ زد چرا کلیداروبردی بده بهم برم توخونه گهگاهی بخوابم نمیشد ندم...میخوام بهشون بگم این جریانو ک دیگه کلید خونمو نزارم پیششون

و من که درک نکردم  چرا دوری از همسرت این درست نیست ها بهتره بری شهر محل کارش دوم چرا خونه خو ...

خونه مامانم یه شهر دیگش یه ساعت فاصله داره اونجا تنهایی نمیتونم بمونم و اینکه کار شوهرم فعلا ثابت نیس برم پیشش

اخه ماه قبل ندادم پدرشوهرم هی زنگ زد چرا کلیداروبردی بده بهم برم توخونه گهگاهی بخوابم نمیشد ندم...می ...

اخه مگه پدرشوهرت خودش خونه نداره که باید بیاد کپه ی مرگش رو تو خونه ی تو بذاره؟

اخه مگه پدرشوهرت خودش خونه نداره که باید بیاد کپه ی مرگش رو تو خونه ی تو بذاره؟

نمیدونم میگه اونجا سر صدا هست سرکار میام ظهر بخوابم ولی من متوجه شدم کلا کلید دست همین برادرشوهر مجردمه

نمیدونم میگه اونجا سر صدا هست سرکار میام ظهر بخوابم ولی من متوجه شدم کلا کلید دست همین برادرشوهر مجر ...

خیلی ساده ای بخدا 

مگه تو حریم خصوصی نداری؟

چرا باید وقتی نیستی بقیه برن خونه ات؟

مگه هتلِ؟

مگه خوابگاهه؟