نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
تلگرام چند روزه کلا پیامکش فییلترشده الان میتونی از گزینه تماسش استفاده کنی تا زنگ بزنن و بهت کد رو بگن
سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات
چرا بابا اون یکی خطم میاد این یکی نمیاد برا مامانمم میاد
چند روزه اعلام کردن اصلا تلکرامتون رو پاک نکنید که کد نمیاد
حالا یه کاری کن ، تلگرامت رو ابدیت کن و بزن گزینه کال یا همون تماس برای کد
سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
نداره مینوسه کد رو نگرفتی اونو میزنم ایمیل میاد با ایمیلم نمیاد
تو گوشی من میاد