2777
2789
عزیزم سالم زندگی کردن به گوشت خواری و گیاه خورای خیلی بستگی نداره شما شیرینی رو به مدت یک سال ...

وای دقیقاا . من شدیدا شیرینیجات میخورم. روزانه میخورم. سرخ کردنی زیاد میخورم. ولی دیگ واقعا اذیتم. باید تصمیم درست بگیرم. گفتم بپرسم ببینم سخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلم اینه. ریفلاکسزیاد دارم‌ ورم معده دارم و یبوست های شدیددددد. نفخ هم دارم

خوب گیاه خواری کنی بدتر میشی

به نظر من گیاهخواری و خام گیاه خواری رژیم های خوبی نیستن 

باعث ریزش عضلات بدن میشن

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
اها. خب مثلا چی میخوری

من 3 ماه در سال رو گیاهخواری میکنم نه همیشه

ببین رژیم گیاهخواری یکی از معایبش اینه که رژیم پر هزینه ای هست

خوراکی های گیاهخوار ها بسیار گرونن 

به علاوه هزینه مکمل ها و ویتامین هایی که مصرف شون ضروری هست

وای دقیقاا . من شدیدا شیرینیجات میخورم. روزانه میخورم. سرخ کردنی زیاد میخورم. ولی دیگ واقعا اذیتم. ب ...

خب سرخ کردنی خیلی اسید داره شیرینی ام همینطور میدونی چ بلایی سر معده ات میاره

من همسرم دقیقا مثل شماس خیلی وقته سبک زندگی شو اصلاح کرده شمام باید همین کارو بکنید از بُن باید عوض کنید سبک زندگی تونو

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
خوب گیاه خواری کنی بدتر میشی به نظر من گیاهخواری و خام گیاه خواری رژیم های خوبی نیستن  باعث ر ...

خب همراهش مرغ هم میخورم. اب پز یا کبابی .گوشت گوساله هم فک کنم دو سه هفته ایی یکبار خوبه‌ ماهی هم هر هفته‌ مغز و میوه هم عالیه. حبوبات هم خوبه. من مشکلم اینه شیرینیجات میخورم و سرخ کردنی

وای دقیقاا . من شدیدا شیرینیجات میخورم. روزانه میخورم. سرخ کردنی زیاد میخورم. ولی دیگ واقعا اذیتم. ب ...

بد غذا میخوری 

حالا میخای گیاه خواری کنی از اون ور بوم بیفتی دیگه 

سرخ کردنی 

فست فود

شکر 

اینا رو حذف کن

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
الان میام میخونم عزیزم ببخشید لایکتو ندیدم❤

وای مرسی 🥺😃🙂😂💔

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡
لحنتی🤣🤣

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بد غذا میخوری  حالا میخای گیاه خواری کنی از اون ور بوم بیفتی دیگه  سرخ کردنی  فست ...

اره . حتما همینکارو میکنم. چون. دل و رودم آسیم کرده. زندگیم زهرمار شده‌ همش شکم درد دارم

خب همراهش مرغ هم میخورم. اب پز یا کبابی .گوشت گوساله هم فک کنم دو سه هفته ایی یکبار خوبه‌ ماهی هم هر ...

سر کارمون گذاشتی 

خوب این که دیکه گیاه خواری نیست🤣🤣

من برم بخوابم تا هنگ نکردم