2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوچیک میشه اکه الان اندازه ش باشه. دختر من پنج ساله همیشه براش کفش تابستون حتا اواخر عید اندازه ش نبوده 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
تجربه داشتین

بله دوجفت کفش مامانم برای سیسمونیش گرفته بود که روبازبود18ماهگی امتحان کردم‌ بزرگ بودن گفتم بمونه واسه عید که 24ماهه میشه بپوشونم زمستان کفش دیگه پوشوندم بعد واسه عید یکیش که خیلی تنگ بود اصلانمی شد یکیش هم بزرگ تربود فقط عیددیدنی  باهاش ردکردم کفش بزرگ ترتوخونه داشت اون پوشوندم بعدش 

الان به این نتیجه رسیدم برای بچه هرموقع لازم بود باید همون موقع خرید یابزرگ بگیری بندازی خونه هرموقع سایزش بود بپوشه نمیشه تعیین کرد دقیقا واسه چه موقع