ملودیmelodi مدیر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 168 عنوان خیللللی ناراحتم | مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 21 پست سه روزه رفتم رانندگی مداممممم خاموش میکنم اصلا نمیتونم بین کلاج و گاز تعادل برقرار کنم چیکاار کنم؟ خیلی ناامید شدم خیلی اونایی که بلدین یکم امید بدین بهم طبیعیه؟ 🥲💔 1401/05/29 | 19:45 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمرداد۶۸ عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7435 که من ندارم🥲💔 داشته باش عزیزم به این فکر کن رانندگی یاد داشته باشی مستقل میشی وابسته کسی نیستیتازه شاید بقیه بهت وابسته بشنتازه کلی کلاس دارهشبا که دراز کشیدی خودتو پشت فرمون تصور کن که مثل شوماخر داری رانندگی میکنی اینقدر بهش فکر کن تا یاد بگیری
taraton عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 12548 وای من البته ماشین زیاد خوب نبود مدل پایین بود سه بار خاموش کردم یه فیش دراومد دیگه داغووووون شدم با ... نباید محدود کنی ب کلاسایی که رفتی یعنی من نصف چیزایی که تو کلاس سرسری یاد میدادو بلد بودم روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
فریحاوامیر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 16947 داشته باش عزیزم به این فکر کن رانندگی یاد داشته باشی مستقل میشی وابسته کسی نیستی تازه شاید بقیه بهت ... من تازگیا فهمیدم طفلک شوماخر چشم خورد از بس کل جهان حرفشو زدن،الان ویلچریه
ملودیmelodi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 168 ماشین اتومات بخرخلاص داریم اما خب باید امتحان شهرو با دنده ای قبول بشم
ملودیmelodi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 168 داشته باش عزیزم به این فکر کن رانندگی یاد داشته باشی مستقل میشی وابسته کسی نیستی تازه شاید بقیه بهت ... یک دنیا ممنونم از محبت و راهنماییهای دلسوزانه اتون امید دادین بهم❤️
دخترمرداد۶۸ عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7435 یک دنیا ممنونم از محبت و راهنماییهای دلسوزانه اتون امید دادین بهم❤️ خواهش میکنم عزیزم ان شاء الله به راحتی قبول میشی دلت شاد میشه