2777
2789

۲۶ هفته کامل

استراحت مطلقم

خدارو شکر ۴ماه اول تموم شد برام، واقعا روزهای بدی بود 😩

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۶ هفته کامل استراحت مطلقم خدارو شکر ۴ماه اول تموم شد برام، واقعا روزهای بدی بود 😩

اره واقعا من ک همش زیر سرمم

خدایا مواظب تو دلیم باش سالم برسونش دستم💕💕💕
اره واقعا من ک همش زیر سرمم

دفا کن خوش شانس باشی و ۱۲ هفته تموم شه

ولی اینم بگم بعده ۱۲ کم کم شدت تهوعت کم میشه و و ممکنه چن ساعتی در روز حالت بهتر باشه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
دفا کن خوش شانس باشی و ۱۲ هفته تموم شه ولی اینم بگم بعده ۱۲ کم کم شدت تهوعت کم میشه و و ممکنه چن سا ...

الان چهار روزه حالت تهو ندارم نمیدونم بخاطر سرم اخریس یا اینکه تموم شده

ممنون عزیزم ...برام دعا کن این نی نیم سلامت به دنیا بیاد یه آخيش از ته دل بگم جیگرم خنک شه 

انشالله عزیزم برای جفتمون سالم و سلامت به دنیا میان😍😍

الان چهار روزه حالت تهو ندارم نمیدونم بخاطر سرم اخریس یا اینکه تموم شده

ایشالا تموم شده 😀