2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا هرکیو میبینم میگه خیلی فشاااار میارن بهتون؟ 

زندان گوانتانامو نیست ک عزیزم 😁 فقط بجای اینکه وقتمونو سره کتاب درسی تلف کنیم ک هیچی ازش تو کنکور نمیاد میشینیم تستای کنکوری میزنیم

•🦋•   

اصلا فصاش خوب نیست قبول شدم اما مربیِ خودِ مدرسه منو می‌شناخت و گفت اصلا نرم انقدر به بچه هاش فشار میاد که بعضی هاشون قرص اعصاب و روان مصرف میکنن خیلییی خییلی فضاش بده بیماری های عصبی و روانی میگفت میاره 

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
اصلا فصاش خوب نیست قبول شدم اما مربیِ خودِ مدرسه منو می‌شناخت و گفت اصلا نرم انقدر به بچه هاش فشار م ...

اووه چخبره والا ما داخلیش اینجوری نیس😐

کسی مشکل اعصاب پیدا میکنه ک کلا نمیخواد درس بخونه و درس رو دوست نداره خب من از نزدیک دیدم این دسته ک مادرپدرمجبورشون کرده بیان چقدر اذیت شدن 

ولی کسی ک مجبوری نیومده اصلا اینطدر نیس

•🦋•   
اووه چخبره والا ما داخلیش اینجوری نیس😐 کسی مشکل اعصاب پیدا میکنه ک کلا نمیخواد درس بخونه و درس رو ...

خب اره البته بستگی به خود دبیرستان یا مدرسه هم داره اون مدرسه ای که مربیش باهام حرف زد خیلی خیلی سختگیر بودن وحشتناک

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
بعد تکالیف سخت نیستن؟ بچه ها همه خرخونن و مثبت؟ 😅

حتما بفرستینش تیزهوشان، جو رقابتی ک داره باعث میشه بچه از اول کنکوری بخونه و عقب نمونه، جو مدرسه خیلی مهمه، اگ مدرسه عادی ببریدش ۹۹ درصد تو فکر پشت کنکور موندن هستن ولی تیزهوشان جو رقابتیش بالاست و اکثرا زرنگن ، بودن تو این جمع ادمو جلو میندازه

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷