2777
2789

بچه ها میخوام از تیم قد بلند پکیج افزایش قد بگیرم 

پیج اینستاگرام دارن 

شماره تلفن دارن هم واتساپ هم تلگرام 

آدرس حضوری دارن 

هم تهران هم شیراز 

ادرس و بقیه عکسارو میذارم ببینید حقیقته یا نه 

اگه کسی هست بذارم

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش دروغه باور نکن

اولین بار تو ایران 

از سن ۷ الی ۵۰ سالگی رضایت مشتری هم بسیار دارن پسره ۳۴ سالشه قدش۷ سانت رفته بالا

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

بعد از بسته شدن صفحات رشد از نظر علمی امکان افزایش قد وجود نداره

اتفاقا یک دکتر گفته بود تو پیجشون اینا اینقدر با استدلال گفتن و دکتره گفت درسته

حالا شیرازیا این آدرس درسته؟

اتفاقا یک دکتر گفته بود تو پیجشون اینا اینقدر با استدلال گفتن و دکتره گفت درسته

چقدر پول میگیرن؟ 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
چقدر پول میگیرن؟ 

دوتا پکیج دارن 

پکیج اول ۸۹۰

پکیج دوم ۱/۴۸۰

دوتا پکیج دارن  پکیج اول ۸۹۰ پکیج دوم ۱/۴۸۰

خیابون برق هست ولی ساختمان عرشیا رو نمیدونم

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
خیابون برق هست ولی ساختمان عرشیا رو نمیدونم

همینو موندم 

آشنایی ندارید ازش بپرسید؟ خدایی خیلی ذهنم درگیره 

اگه تو دو ماه اول نتیجه نداد پنج سانت پول برمیگرده

بنظرتون زنگ بزنم بگم عصر دارم میام؟