دختربرفی22 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 755 عنوان معرفی دکتر زنان برای معاینه بکارت دختر مجرد 1504 بازدید | 15 پست سلام دوستان من بنا به دلایل شخصی میخوام بکارتمو معاینه کنم کسی متخصص زنانی میشناسه که دختران مجرد رو معاینه کنه از لحاظ سلامت بکارت گواهی هم نمیخوام ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 1401/05/29 | 13:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رقص_باله2 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 4843 وا.همون ماما ی شهرتون معاینه میکنن امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
دختربرفی22 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 755 عزیزم همشون معاینه میکنن فرقی نداره اخه حوصله چشم غره و سوال پیچ و غر دکترا رو ندارم ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
hol_ghiso10 عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 1932 ارزش دختر انقد تو ایران پایینه که بخاطر معاینه چیزی که وجود نداره باید مادر ،شوهر یا نامزدت ببری زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی!🌚
دختربرفی22 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 755 ارزش دختر انقد تو ایران پایینه که بخاطر معاینه چیزی که وجود نداره باید مادر ،شوهر یا نامزدت ببری&nbs ... نه من خودم میخوام برم کسی هم نمیدونه ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
sanazjjjjjjooon عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 5091 اخه حوصله چشم غره و سوال پیچ و غر دکترا رو ندارم ربطی نداره بگو اومدم معاینع
دختربرفی22 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 755 ربطی نداره بگو اومدم معاینع عزیزم تجربشو داشتی که بتونی کسی رومعرفی کنی؟ ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
بارانا۲۰۱۸ عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 2691 اخه حوصله چشم غره و سوال پیچ و غر دکترا رو ندارم برا دکتر اهمیتی نداره شما باکره اید یا نه
marcoral عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 6651 منم عقد بودم خودم رفتم معاینه بشم که از نوع پرده بکارتم اطلاع داشته باشم دکتره گفت نمی تونم بهت بگم باید یا شناسنامه بیاری که مطمین بشم متاهلی یا با شوهرت بیای😳 یعنی دختر مجرد حق نداره از نوع پرده بکارتش مطلع بشه؟ دکتره خیلی احمق بود
sanazjjjjjjooon عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 5091 عزیزم تجربشو داشتی که بتونی کسی رومعرفی کنی؟ نه عزیزم
hol_ghiso10 عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 1932 نه من خودم میخوام برم کسی هم نمیدونه تنها معاینه نمیکنن اکثر دکترا زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی!🌚
دختربرفی22 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 755 منم عقد بودم خودم رفتم معاینه بشم که از نوع پرده بکارتم اطلاع داشته باشم دکتره گفت نمی تونم بهت بگم ... دقیقا چون میدونم اینجورین تاپیک زدم خوب چیکار کردین بالاخره؟ ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
دختربرفی22 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 755 تنها معاینه نمیکنن اکثر دکترا کاش کسی بود که این کارو میکرد ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده