2777
2789
عنوان

شوهرم گفت بچمون نمیخوام به تو بره

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 46 پست
شاید باورت نشه ولی منم دفعه هفتم قبول شدم  بیشتر تمرین کن  چند جلسه اضافه تر با معلم ران ...

مرسی عزیزمممم خودمم میگم کلاس وردارم میگه نه

با خودش میرم همش داد میزنه

یه دوبل میگه  میگه خب برو امتحان بده

ا

رفتی با افسرت صحبت کن بهش بگو استرست زیاده و بارداری و این مسئله برات دغدغه شده ،منم هفته قبل قبول شدم بعد ۳ بار رفتن ،جالب اینجاست افسر خودش بهم گفت مثلثی کوچیکو ببین  انتها ماشین‌ پارک شده رو دیدی فرمون به سمت من وقتی پلاک ماشین پارک شده رو وسط شیشه سمت شاگرد دیدی فرمون کامل سمت خودت ،خلاصه منم دوبل زدم عالی شد دیگه هیچی نخواست گفت قبولی

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتی با افسرت صحبت کن بهش بگو استرست زیاده و بارداری و این مسئله برات دغدغه شده ،منم هفته قبل قبول ش ...

خوشبحااااااالت پرستو جون

توروخدا دعا کن منم قبول بشم

خجالت میکشم بهش بگم

😭😭😭واقعا دیگه اعتماد به نفس ندارم احساس میکنم خنگم بهشم میگم  کلاس بگیرم  میگه نه ...

نه عزیزم خنگ نیستی فقط اعتماد به نفستو میگیره

بعضی مردا چطور میتونن انقد خودخواه باشن

بخدا یکی از اقوام ما بخاطر کوچک ترین اشتباه رد میشد و برلی بار دهم قبول شد

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲

بگو باشه دعا میکنم به تو بره که از من خنگ تری😂

البته با لحن بچه گونه و .. 

بعدشم لوند بخند با لباسای جیگرونه و دلبری و اینا 

بجای اینکه دعوا شه میشه شیطونی زنونه 

یکم سیاست بخرج بدین زندگیاتونو از اب و گل بکشین بیرون جفتتون لذت میبرین

مرسی عزیزمممم خودمم میگم کلاس وردارم میگه نه با خودش میرم همش داد میزنه یه دوبل میگه  م ...

می‌دونم کلا مرد ها کم حوصله هستن من خودم تجربه اش رو دارم توی رانندگیم 

داد زدن و غر زدناشون رو چشیدم 

شما فقط یه لطفی کن با هزینه خودت برو و ۳ جلسه اضافه بگیر و دوباره ازمون بده 

مطمئنم که بالاخره راننده خوبی میشید🤎زیاد به حرفای اقایون تو حوزه رانندگی اتکا نکنین چون مرد ها فکر میکنن ذاتا راننده هستن در صورتی که قدرت ادراکی خانوما شاید برای رانندگی یکم ضعیف باشه ولی با تمرین درست میشه 

اصلا و ابدا لطفا لطفا استرس نداشته باشین،

سعی کنین کدورتی بین شما و همسرتون به خاطر رانندگی پیش نیاد موفق باشین کلی😍من خودم یه بار اینه بغل رو شکوندم یه بار زدم به جدول چن بارم گیر کردم تو جوب 

طبیعیه 🤎 

عصبانیت مردی هم که همراهم بود درسته اذیتم میکرد ولی مطمئن بودم همون هم موقع رانندگی یاد گرفتن هم ناشی بوده 

مطمئنم همسر شما هم روز اول انقدر خوب رانندگی نمی‌کرده که 😅 اونم اشتباه کرده دوبل نتونسه پارک کنه 

فقط و فقط کاش میتونستم یه کار کنم که اعتماد به نفستون برگرده و با قدرت تر برید جلو🤎

Highest in the room

ببین من دست فرمونم عالی بود و ضریب هوشیمم بالاست ولی یکبار ردم کرد گفت توی جوبی در صورتی که نبودم بار دومم میخواست با همون بهونه رد کنه گفتم اگه توی جوب نبودم چی  گفت باشه و کاملا ضایع‌ شد افسر دلایل رد کردنم اینم بود که پارک دوبل رو سریع میرفتم فکر میکرد توی جوبه   ولی بعد پارک فاصله همون ۷۰ سانت شد  ترستو بریز دور تمام رد شدن ها به خاطر ترسه بعد قبولیتم ۸ جلسه شهری آزاد با مربی بگیر مسلط شی  من سالها ماشین داشتم همه جا میرفتم لایی میکشیدم بدون تصادف  فروختم ماشینو بعد ۵ سال دوباره خریدم توی هفته اول ۲ بار تصادف کردم  یعنی روحیه اینقدر مهمه 

اینقدر که خانمها توی دسشویی به همه طرف با دقت نگاه میکنن سوسک نباشه توی ازدواج دقت میکردن اوضاع این نبود  😐🖖

منم چندبار رد شدم تابالاخره گرفتم،همسرم همش تشویقم میکردوپشتم بود روزی چند بار باهام تمرین کرد اخرشم باپارتیِ خودش گرفتم ولی الان رانندگیم مثل رانندگی خودش خوبه

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم