2777
2789
عنوان

شوهرم گفت بچمون نمیخوام به تو بره

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 46 پست
خوشبحااااااالت پرستو جون توروخدا دعا کن منم قبول بشم خجالت میکشم بهش بگم

عزیزم انشالا که این سری قبولی ولی اینو بدون اصلا خجالت نداره چون الان شوهرای من و شما هم امتحان بدن رد میشن چون هیچ کدوم نمیتونن پارک دوبل استاندارد بزنن اینو تو تمرین با شوهرم فهمیدم ،خودشم چون به این نتبجه رسید هر بار میوفتادم میگفت عیبی نداره افسر سختگیره ،بجز شوهرت کسی نیست باهاش تمرین کنی ،والا شوهرت فقط روحیتو ازت گرفته خانومه ۲۰ جلسه کلاس رفته بود ۴ بار افتاده بود اون روز قبل من بود هی گاز میداد دستی نخوابونده بود😕هی اروم میگفتم دستی بخوابون ،شوهرم بیرون داد زد دستی یه اقا رد شد گفت دستی خانومه اخرش متوجه نشد افسر گفت ۲۰ نفر گفتن دستی هنوز متوجه نشدی جالبتر اینکه با اعتماد به نفس پیاده شد گفت هفته بعد حتما میام 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
اره بخدا صبح رفنم امتحان اومدم میگه تو بی استعدادی  نرو دیگه خنگی

ببین اونم عصبی شده از دستت 

بغلش کن بهش بگو خب تو بهم انرژی نمیدی وقتی تو بهم امید نداری کمکم نمیکنی چجوری قبول شم 

تو مگه نیمه ی من نیستی من خودم همینجوری انگیزمو از دست دادم نیمه ی من بجای کمک کردنم بدتر نا امیدم میکنه؟

یکم برا شوهراتون ناز کنین جون خودتوووون😣

بخدا این چیزا به اندازه ی کافیش چندش نیست 

بعد میان تاپیک میزنن شوهزم چشمش دنبال زنای دیگه ست 

خب حتما اون لوندی که تو شما ندیده تو اون دیده 

اینقدر شوهراتونو سیر کنین حتی اگه بخوان نتونن به کس دیگه ای نگاه کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من توی ۵۶ سالگی بار ششم قبول شد خودش میگفت افسر خسته بود قبولم کرد دیگه ریختمو نبینه 🤣😐

اینقدر که خانمها توی دسشویی به همه طرف با دقت نگاه میکنن سوسک نباشه توی ازدواج دقت میکردن اوضاع این نبود  😐🖖
والا خاله ی من دفعه هفدهم قبول شد اصولا استرس باعث میشه  خراب کنی نه خنگ بودن به نظر من یه دو ...

چه پشتکاری داشته واقعا آفرین

اینقدر که خانمها توی دسشویی به همه طرف با دقت نگاه میکنن سوسک نباشه توی ازدواج دقت میکردن اوضاع این نبود  😐🖖
چه پشتکاری داشته واقعا آفرین

تازه سر شوهرشم ۶ متر زبون داشت

با هم که تمرین میرفتن شوهرش بهش میگفت اینطوری کن فلان کن 

میگفت تو دهنتو ببند خودم  میدونم چکار کنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

می‌دونم کلا مرد ها کم حوصله هستن من خودم تجربه اش رو دارم توی رانندگیم  داد زدن و غر زدناشون ر ...

مرسی از دلگرمیت گلم

واقعا اونقد استرس دارم که جرات نمیکنم کلاسم وردارم میترسم بازم قبول نشم

عزیزم انشالا که این سری قبولی ولی اینو بدون اصلا خجالت نداره چون الان شوهرای من و شما هم امتحان بدن ...

پرستو جون حتمااااا میرم  تا نگیرم که ول کنش نیستم 

فقط  روحیم خیلی ضعیف شده